Oynamadan 7 milyon Euro

G.Saray, mukavelesi sezon sonunda bitecek Tarık Çamdal’ın sözleşmesini tek taraflı feshetti. 27 yaşındaki futbolcu, 4.5 sezonda Aslan’dan tam 6 milyon 955 bin euro kazandı!

YILLARDIR gönderilmeye çalışılan ancak iyi para kazandığı için G.Saray’dan ayrılmayı reddeden Tarık Çamdal’la yollar resmen ayrıldı. Galatasaray, dün yaptığı açıklamayla 27 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin tek tarafl ı feshedildiğini açıkladı. Tek tarafl ı fesihin anlamı, bu görüşmede de Tarık’ın uzlaşmaya yanaşmamasıydı! Tecrübeli futbolcu, bu sezonki ücreti olan 1 milyon 605 bin euronun tamamını alarak Galatasaray defterini kapattı. Tarık’ın mukavelesi zaten sezon sonunda bitecekti. Tecrübeli futbolcu, 2014-2015 sezonunda Galatasaray’a 4 milyon 750 bin euroya Eskişehirspor’dan gelmişti.

LİGDE GOL&ASİSTİ YOK

27 yaşındaki oyuncu, 4.5 sezonda Galatasaray’dan toplam 6 milyon 955 bin euro kazandı. 5 senede Galatasaray ile ligde 20 maça çıkan, gol ve asisti bulunmayan Tarık Çamdal, boşa çıktığı için şimdi istediği takıma bedelsiz olarak imza atabilecek. Yani giderken de kazandırmadı.