Ousmane Dembele bu haberle kendinden geçti! Barcelona'dan flaş hamle

Ousmane Dembele'yi kendinden geçiren haber! Fransız yıldız Xavi'nin gelişinden sonra performansını artırdı. Barcelona Ousmane Dembele'den istediği performansı alamadığı için yerine Mohamed Salah'ı düşünüyordu. Katalanların Mohamed Salah transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Aksam.com.tr

Ousmane Dembele, Mohamed Salah'ın transferinin yatması ile rahatladı! Teknik direktörlüğe Xavi Hernandez'i getirdikten sonra performansını artıran Barcelona'da yeni sezon yapılanması devam ediyor. Genç oyuncularla yıldızları harmanlamak isteyen teknik direktör Xavi'nin istekleri doğrultusunda çalışmalara başlandı.

OUSMANE DEMBELE'NİN GELECEĞİ MOHAMED SALAH'A BAĞLIYDI

Barcelona, Liverpool forması giyen Muhammed Salah transferini rafa kaldırdı. Aksam.com.tr'nin AS'tan aktardığı habere göre; Barcelona, kendisinden 5 yıllık sözleşme ve yıllık 17 milyon euro maaş talep eden Mısırlı futbolcunun transferini rafa kaldırdı.

İspanyol devi Mohamed Salah transferini bitirseydi Ousmane Dembele ile yollarını ayıracaktı.

MOHAMED SALAH DEFTERİ KAPANDI

Haberin detaylarında Salah'ın, Erling Haaland'ın en gerçek alternatifi olarak kabul edilmesine rağmen, yıldız futbolcunun Barcelona forması giymeyeceği aktarıldı.

SALAH İÇİN EN AZ 70 MİLYON EURO

Öte yandan, Barcelona'nın daha önce Liverpool'dan kadrosuna kattığı Suarez ve Coutinho gibi isimler hatırlatılırken, kontratı gelecek sezon sona erecek Salah için de en az 70 milyon euro bonservis bedelinin gözden çıkarılması gerektiği ifade edildi.

MOHAMED SALAH'IN LIVERPOOL KARNESİ

Liverpool ile de yeni sözleşme konusunda sorun yaşayan Muhammed Salah, bu sezon İngiliz ekibinde forma çıktığı 37 maçta 28 gol atıp, 11 asist yaptı.