Ospina, Beşiktaş'a 'Evet' dedi!

Ospina, Arsenal’de üçüncü kaleci durumuna düşmeyi kendisine yediremedi. Sevilla ve Napoli’den de teklif vardı, o Kartal’ı seçti.

1

AKŞAM

KOLOMBİYA basını David Ospina’nın, Beşiktaş’la anlaştığını öne sürdü. Tecrübeli kalecinin kendi ülkesinden çıkan bu haber Avrupa’da da büyük yankı uyandırdı. 29 yaşındaki kalecinin Beşiktaş’la yaptığı görüşmelerde, “Evet” dediği ve önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlı formayı giyeceği iddia edildi. Beşiktaş cephesinden ise bu konuda resmi bir açıklama yok. Ancak kaleci Fabricio’ya gelen ciddi teklifler, Ospina’nın transfer olma ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü Beşiktaş, Fabri’yi iyi bir fiyata satarsa yeni bir kaleci transferi yapmak zorunlu hale gelecek. Arsenal’e ikinci kaleci olarak giden David Ospina, İngiliz ekibinin Bernd Leno’yu transfer etmesinin ardından üçüncü kaleci durumuna düştü. İngiliz ekibinin kalesini şu anda Cech koruyor. Leno ise 2. kaleci.

Fulham Fabri için bastırıyor

BEŞİKTAŞ’IN bırakmak istemediği ve yeni sözleşme önerdiği kaleci Fabri’nin transferi konusunda Fulham ısrarcı. İngiliz kulübünün 4 milyon eurodan başladığı teklifini 7 milyon euroya kadar çıkardığı ve Beşiktaş’tan haber beklediği öğrenildi. Güneş de bu iddiayı doğruladı.