Osmanlıspor Midtjylland maçı hangi kanalda saat kaçta?

Osmanlıspor Midtjylland maçı ile Avrupa Ligi grup aşamasına kalacak takım belli olacak. İlk karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan temsilcimiz Osmanlıspor, evinde bu avantajını pekiştirmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak için büyük bir avantaja sahip olan Ankara temsilcimizin maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Osmanlıspor Midtjylland maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına kalmak için Midtjylland ile karşı karşıya geliyor. İlk karşılaşmada deplasman golü ile 1-0 tamamlayan temsilcimiz, Ankara’da bu avantajını koruyup Avrupa Ligi’ne katılma hesapları yapıyor. Osmanlıspor Midtjylland maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Osmanlıspor Midtjylland maçı 25 Ağustos Perşembe günü oynanacak ve saat 21:00’da başlayacak. Karşılaşma Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanacak. Osmanlıspor Midtjylland maçı Beyaz TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Uefa Avrupa Ligi temsilcilerimizden Osmanlıspor'un Midtjylland ile oynayacağı rövanş maçını Ukraynalı Yevhen Aranovskiy yönetecek.

Midtjylland 0-1 Osmanlıspor

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk ayak mücadelesinde temsilcimiz Osmanlıspor, Midtjylland ile karşı karşıya geldi. Deplasmandaki mücadeleyi Osmanlıspor 1-0 kazanarak tur için önemli bir skor avantajı sağladı. Mustafa Reşit Akçay, teknik direktörlük kariyeri boyunca Avrupa Kupalarında maç kaybetmedi. (13 Galibiyet, 4 beraberlik) Osmanlıspor 20. dakikada Patrick Banggaard Jensen'in kendi kalesine yolladığı gol ile maçı 1-0 kazanmayı başardı. Rakip takımın kalecisi Dahlin, başarılı kurtarışlarıyla farkı önledi. Maçın son bölümlerinde farkı açma fırsatı yakalayan Başkent ekibi, 1-0'lık skorla yetinerek evinin yolunu tuttu.