Osmanlıspor Galatasaray maçı izle | beIN Sports 1 canlı yayın (SSL 2. Hafta)

Spor Toto Süper Lig 2.haftasında Galatasaray’ın rakibi Osmanlıspor olacak. Bein Sports 1 canlı yayın ile Osmanlıspor Galatasaray izle. Osmanlı Stadı’nda oynanacak ve saat 21:45’te başlayacak maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Lige Kayseri galibiyetiyle fırtına gibi bir başlangıç yapan Galatasaray’ın Osmanlıspor deplasmanında neler yapacağı büyük merak konusu. İşte, Osmanlıspor Galatasaray canlı yayın takip linki.

Osmanlıspor Galatasaray canlı yayın için nefesler tutuldu. Osmanlı Stadı’nda oynanacak ve saat 21:45’te başlayacak maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Bein Sports 1 canlı yayın ile Osmanlıspor Galatasaray izle. İlk hafta Kayserispor karşısındaki futboluyla büyük beğeni kazanan Galatasaray, zorlu deplasmandan 3 puanla çıkabilecek mi? İki takım arasında geçen sezon Ankara’da oynanan maç 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı.

OSMANLISPOR GALATASARAY CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

İki takım Süper Lig'de 14 kez karşı karşıya gelirken, Galatasaray bu maçların sadece ikisini kaybetti. Sarı kırmızılı takım 7 galibiyet elde ederken 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Ligde karşılaştıkları son maçta Osmanlıspor'u yenen Galatasaray, önceki üç maçta ise rakibine üstünlük kuramamıştı.

Osmanlıspor ayrıca ligde altı maçtır kaybediyor ve kulüp tarihinin en uzun yenilgi serisini yaşıyor.

GALATASARAY İLK MAÇTA FIRTINA GİBİ

Ligin ilk haftasında Kayserispor’u konuk eden Galatasaray, yeni transferlerinin muhteşem performansıyla rakibini sürklase etmiş ve maçı 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmıştı.

Osmanlıspor ise ilk hafta ligin yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a konuk olmuştu. Maçı 3-1 kaybeden Osmanlıspor’da Andreas Maxsö kırmızı kart görmüştü.

İLK 11 AÇIKLANDI

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Tolga, Belhanda, Linnes, Gomis, Ndiaye, Rodrigues, Fernando

TUDOR’DAN UYARI

Sezonun ilk haftasında Kayserispor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e süper başlayan Galatasaray, ligin 2. maçında bugün Osmanlıspor'a konuk olacak. Yoluna tam gaz devam etmek isteyen sarı-kırmızılı takım, geçen hafta Yeni Malatyaspor'a 3-1 kaybeden rakibinden mutlak 3 puan almayı hedefliyor. Osmanlı Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Umut Meler yönetecek. Teknik direktör Igor Tudor, zorlu sınav öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda ilk karşılaşmadaki hırsı görmek istediğini söyleyip, "Kayseri maçındaki azim ve performansınızı yine sahaya yansıtın. Camianın bu sezon şampiyonluğa ihtiyacı var. 34 hafta 34 final dedik; bir tanesini geride bıraktık. Şimdi de Osmanlı finaline çıkıyoruz. Aynı hırsı görmek istiyorum" dedi.