Osimhen'li Aslan sahada

Galatasaray, bugün Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Süper star Osimhen ve Jakobs, SarıKırmızılı formayı ilk kez giyebilir. Icardi ve Ziyech ise sakatlıkları sebebiyle kadroda yok.

AKŞAM SPOR

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, milli ara sonrası Süper Lig'de Rizespor'la karşılaşacak. Mücadele saat 20.00'de Rams Park'ta başlayacak. Hakem Arda Kardeşler müsabakada düdük çalacak. Sarı-Kırmızılılar'ın, İtalyan ekibi Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde ilk maçına bugün Rizespor karşısında çıkabilir.

Senegal Milli Takımı'nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un durumu ise maç saatine doğru belli olacak. CimBom'da Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle bugün sahada yer alamayacak. Galatasaray, ligde oynadığı 3 maçta da galibiyet almasını bildi. Aslan, bu karşılaşmalarda toplam 9 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a karşı çıktığı son 4 maçı da kazandı. Söz konusu müsabakalarda Cim-Bom rakibini 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2'lik skorlarla mağlup etti. Süper Kupa'da Beşiktaş'tan 5 gol yiyen sarıkırmızılı ekip, Young Boys'a 3-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup oldu. Ayrıca Galatasaray, Hatayspor, Konyaspor ve Adana Demirspor'dan da birer gol yedi.