Ortaya 4 aday var

Al-Musrati ve Guido ile temasta olan Kanarya'ya; Manchester United Van de Beek'i, Everton ise Andre Gomes'i önerdi. F.Bahçe, cumaya kadar 4 isimden birini bitirecek.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Fenerbahçe'de gözler artık 6 numara transferinde. Kale, stoper, kanatlar ve forvet hattını güçlendiren Sarı Lacivertliler, ofans özelliği de olan teknik bir 6 numara arıyor. Gündemde şu anda 4 isim var. Braga forması giyen 27 yaşındaki Libyalı Al-Musrati, Betis'ten Arjantinli Guido Rodriguez öncelikli futbolcular. Dün Musrati'nin menajeriyle görüşüldü. M.United gözden çıkardığı Van de Beek'i, Everton ise Portekizli orta saha Andre Gomes'i Kanarya'ya önerdi.

PORTEKİZLİLER 'MUSRATİ' DİYOR

Fenerbahçe, Musrati için Braga'ya bonuslarla 8 milyon euro önerdi. Portekiz ekibi 13 milyon euroda diretiyor. Futbolcunun gönlü Fenerbahçe'den yana. Portekiz basınından A Bola, cuma gününe kadar transferin sonuçlanacağını iddia etti. Ancak Sarı Kanarya'nın asıl hedefi ise Guido Rodriguez... Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası kazanan 29 yaşındaki oyuncu için Real Betis 15 milyon euro istedi. Fenerbahçe, Braga ve İspanyol kulübü Betis'le pazarlık halinde. Maliyeti uygun olan gelecek...

TARAFTARDAN BEEK&GOMES'E RET

Manchesterevening ve Football365, M.United'ın; Van de Beek'i Fenerbahçe'ye göndermek istediğini yazıyor. Galatasaray, Ndombele'yi aldığı için Hollandalı orta sahadan vazgeçti. 2025'te kontratı bitecek 26 yaşındaki orta sahanın piyasa değeri 13 milyon euro. Son olarak Everton, sezon sonunda kontratı bitecek Andre Gomes'i teklif etti. Beek gibi Gomes'in de sakatlık sorunu var. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Premier Lig'deki bu iki isme karşı çıkıyor.

FENER'E KİRALIK JOTA

Al-Ittihad'da kontenjan sınırı nedeniyle geleceği tehlikeye giren 24 yaşındaki Portekizli kanat Jota, Fenerbahçe'nin radarında. Arap basınından sonra Portekiz medyasından DailyRecord, Sarı-Lacivertliler'in futbolcuyu 1 sezonluğuna kiralayacağını iddia etti. Ancak Sarı-Lacivertli takımda yeni transferlerden Ryan Kent'in de yedek kaldığı hatırlatıldı.

REKORA KOŞUYOR

EURO 2024 Elemeleri'nde Sırbistan'ın Litvanya'yı 3-1 yendiği maçta Tadic, milli forma ile 100. karşılaşmasına çıktı. 34'lük yıldız, maçta asist yaptı. 5 maça daha çıkarsa en çok Sırbistan forması giyen oyuncu olacak.

ADANA DS KANCASI

Adana Demirspor, Sarı Kanarya'da geri plana düşen Emre Mor'a kanca attı. Sakatlığını atlatan 26 yaşındaki kanat, Sarı-Lacivertliler ile bir görüşme yapıp durumunu öğrenecek.

İKİSİ DE GİTMİYOR

Fenerbahçe'nin göndermek istediği Samet Akaydin ve Nazım Sangare, ayrılmamak için diretiyor. İki futbolcunun taleplerini karşılayan çıkmadı. Nazım'ın yıllık ücreti 1.5 milyon euro seviyelerinde.

BALKAN GRUBUMUZ VAR

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Dominik Livakovic, "Takımda Balkan kökenli oyuncular olunca alışmak kolay oluyor. Dzeko hemen bir WhatsApp grubu kurdu. Ben, Dzeko, Tadic ve Zajc'tan oluşuyor" açıklamasında bulundu.

FERDİ MÜJDESİ

24 Ağustos'ta üst adalesi yırtılan Ferdi Kadıoğlu, 17 gün sonra sahalara döndü. En az 1 ay oynayamayacağı konuşulan Ferdi'nin erkenden çalışmalara başlaması, yüzleri güldürdü. Pazar günkü Antalya maçında şans bulabilir.