Ortamı germek için yapıyor

Jesus'un “Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı” açıklamasına Ümraniyespor Başkanı “Ortamı germek için bunları yapıyor. Önce gidip, Portekiz'in statlarını düzeltsin. Sonra Türkiye'ye ayar versin” dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus, hafta sonunda oynanacak Ümraniye maçı öncesi "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı. Ben Türkiye'ye geldiğimden beri F.Bahçe maçları, Portekiz'de canlı yayınlanıyor. Rakibimize saygı duyuyorum ama o stadyumda maç oynanmamalı " ifadelerini kullandı. Jesus'un bu sözlerinin ardından Ümraniyespor'dan da bir paylaşım geldi. İstanbul ekibinin paylaşımında, "Dede'ye sahip çıkalım" sözleri kullanıldı ve Sarı-Lacivert emojiler yer aldı. TÜRKİYE'NİN 1 NUMARASI

Ümraniyepor Başkanı Tarık Aksar da Akşam'a konuştu. Aksar "Ortamı germek için bunları yapıyor. Önce gidip, Portekiz'in statlarını düzeltsin. Sonra Türkiye'ye ayar versin. Şu anda yetkililer çim ve ışıklandırma olarak Türkiye'nin bir numarası olduğunu söylüyorlar. Bunu ben söylemiyorum, bu işten anlayanlar söylüyor" dedi.