Ortalığı kasıp kavurdu! Herkes İrfan Can Kahveci'yi konuşuyor

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla ligde adeta damga vurdu. Milli futbolcu, geçtiğimiz yaz aylarında ayrılma ihtimali olduğu sarı lacivertlilerde kahraman haline geldi. İşte İrfan Can Kahveci haberinin detayları…

İrfan Can Kahveci, 2021 kış transferinde imza attığı Fenerbahçe'de sıkça eleştirilen isimlerin başında geliyordu. 7 milyon euro olan maliyeti ve yüksek beklentilerden dolayı taraftarı tatmin edemeyen milli futbolcu, bu sene adeta yeniden doğdu.

İRFAN CAN KAHVECİ KARİYER SEZONUNU YAŞIYOR

Geride bıraktığımız yılda Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sezona etkili bir giriş yapan İrfan Can Kahveci aynı ivmeyi istikrarlı şekilde sürdürememişti. Bazı maçlarda taraftarlar tarafından ıslıklanan 28 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda takımdan ayrılması bekleniyordu. İsmail Kartal, Jesus sonrası görevi devralmasının ardından İrfan Can'ın takımda kalmasını istedi. Milli futbolcu, hocasının güvenini boşa çıkarmayarak attığı ve attırdığı gollerle sarı lacivertlilerin mevcutta devam eden şampiyonluk yarışında kilit isimlerden olmayı başardı.

CENGİZ ÜNDER İLE TATLI REKABET

İrfan Can Kahveci'nin yüksek performansı 15 milyon euro gibi Fenerbahçe tarihine geçen bir bonservisle transfer edilen Cengiz Ünder'in de önünü kesmişti. Sakatlıklar ve formunu geç yakalamasından ötürü Kahveci'yle rekabete giremeyen Ünder, son haftalarda performansını yükselterek yakın arkadaşıyla tatlı bir rekabet içine girdi. Bazı spor yazarları ise bu kadar formda olan iki oyuncunun aynı anda sahada olabileceği bir sistem oluşturamaması nedeniyle İsmail Kartal'a eleştirilerde bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 36 maça çıkan İrfan Can Kahveci 2109 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu bu süre içinde skora 13 gol ve 10 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr