Orkun Kökçü savaşını dünya devi kazandı! Kariyerin imzasını atıyor

Orkun Kökçü transfer savaşı çıkardı. Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'ta forma giyen milli yıldız orta saha gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Orkun Kökçü için gözünü karartan İtalyan devi yıldız oyuncu için ilk adımı attı.

aksam.com.tr

İtalya'da Orkun Kökçü savaşı çıktı. Feyenoord forması giyen milli orta saha bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Hollanda ekibinin vazgeçilmezlerden olan Orkun Kökçü için iki dev İtalyan kulübü devreye girdi.

ORKUN KÖKÇÜ SAVAŞINDA MİLAN BİR ADIM ÖNDE

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı haberlere göre, Orkun Kökçü için Juventus ve Milan devreye girdi. Haberin devamında ise, Torino temsilcisinin uzun süre gündeminde tuttuğu 21 yaşındaki yıldızın transferinden vazgeçtiği ve Milan'ın bir adım daha öne çıktığı belirtildi.

MILAN'DAN 15 MİLYON EURO

İtalyan basını Milan'ın Orkun Kökçü için 15 milyon euroyu gözden çıkardığını iddia etti. Transfermarkt verilerine göre, 21 yaşındaki on numaranın piyasa değeri 17.5 milyon euro. Feyenoord'un hedefi ise Orkun Kökçü'den iyi bir transfer geliri elde etmek.

ORKUN KÖKÇÜ'NÜN KARNESİ

21 yaşındaki milli futbolcu bu sezon Hollanda ekibi ile 44 maçta forma giydi. 44 müsabakada 9 gol 8 asist yapma başarısı gösteren Orkun Kökçü, 3758 dakika sahada kalmayı başardı.