Onur Kıvrak: Şu an çapraz bağım kopuk oynuyorum

Trabzonspor'un tecrübeli filebekçisi Onur Kıvrak, Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacakları maç öncesi basın mensupların sorularını yanıtladı.

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında çıkan iddialara cevap verdi. A Spor canlı yaynında konuşan kaptan Kıvrak, ‘Benim sahip olduğum herşeyi Trabzonspor sayesinde elde etmişimdir’ diyerek sezonu sakat oynadığını açıkladı.

"Beşiktaş'ı yenersek her şey yoluna girecektir"

Kralın söylediği gibi ilk yarı hayatımın en güzel filmlerinden birini izliyormuşuz gibi izledim. Çok zevk aldım oynadığımız futboldan. İkinci yarı işler istemediğimiz gibi gitti. Böyle maçlar 1-2 kere olur ve maalesef bizim başımıza geldi. Bundan dersler çıkardık. En kısa sürede kurtulup, Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Beşiktaş maçını kazandığımız takdirde her şey yoluna girecektir.

Ben sahip olduğum her şeyi Trabzonspor sayesinde elde ettim

"Benim burada 10 yılım geçti. Ciddi bir sakatlığım vardı. Bir yırtık. Oynamak istememe rağmen oynayacak durumda değildim. Oynasam 2-3 aylardan bahsediliyordu. Bir baktım manşetlerde "Onur’un üzerinden para alıyorlar, parasını beğenmiyor, alacakları var" dediler. Benim 10 yıldır para konusunda en ufak ne tartışmışlığım ne de konuşmuşluğum vardır. Belki alacaklarım vardır ama kulübümle alakamdır. Ben sahip olduğum her şeyi Trabzonspor sayesinde elde etmişimdir. Maalesef bir algı var oynadığım zaman suçlu, oynamadığım zaman suçlu oluyorum. Meblağlar olmuştur bırakmışımdır. Çünkü beni ben yapan bir yerdeyim. Burada önemli olan iyi niyet bazı şeylerden beslenen insanlar vardır. Burada Onur uzun süre kaldı gitmesi gerekiyor diyenler vardır. Belki beni gördüklerinde çalınan şampiyonluk akıllarına geliyor diyenler de olabilir. Yatağa yattığım zaman kalbim o kadar huzurlu ki… 

"Çapraz bağım kopuk oynuyorum"

"Bunu söylemek istiyorum. Geçen sene Galatasaray maçından sonra MR’a gittim. Sol çapraz bağımın kopuk olduğunu söylediler. Ameliyat olarak 3-4 ay yatabilirdim. Şu an çapraz bağım kopuk oynuyorum. 2 saat fazla antrenman yapıyorum’’