Onuachu çifteyle avladı

İlk yarıda gol sesi çıkmadı. 59'da Onuachu Trabzon'u öne geçirdi. Prip maça denge getirdi. 85'te sahneye çıkan Onuachu şık topuk golüyle skoru belirledi.

AKŞAM SPOR

Maç öncesi sakatlanan Guilherme kadrodan çıkarıldı. Taraftarlar tribünlerin büyük kısmını doldurdu. Francisco Calvo ve Visca'nın şutları direkte patladı...

YUSUF DA İZLEDİ

Bursa'da üzerindeki Trabzonspor formasıyla kaldırımda otururken biber gazlı saldırıya uğrayan Yusuf Emir Bolat, dün Trabzonsporlu futbolcularla birlikte sahaya çıktı.

YILIN GOLÜ DERDİM

Avcı: "Yorumcu olsaydım, Paul Onuachu'nun golü için 'Yılın golü' derdim."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu: "Yediğimiz gol... Bu şekilde bir pas, arkası dönük oyuncuya atılmaz. Arkası dönük oyuncu, oraya gidip o pası almaz. Bunların hepsini çalışıyoruz, başa dönüyoruz. Bu beni ve ekibi biraz yoruyor ama yapacak bir şey yok, işimiz bu. Bu oyunda duygu, coşku var ama en önemlisi akıl var. Duygularınla oynayamazsın. Okul bahçesinde oynamıyoruz. Plan var, organizasyon var. Yorumcu olsaydım, Paul Onuachu'nun golü için 'Yılın golü' derdim.

TARİF ETMESİ ZOR

Paul Onuachu, "Aslında golle ilgili neler söyleyebilirim ben de bilmiyorum. Top ayağıma veya kafama gelmedi. Bir saniyede doğru kararı almak zorundaydım. Saniyelik bir karardı. Tarif etmesi, anlatması zor. O an karar vermeniz gerekiyor" dedi.