Önemli oyuncularımızı Kadıköy'de seyrettirdik

“Sadece 10 gün önce ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Çok önemli oyuncularımızı Kadıköy'e götürdük ve onlara seyrettirdik. Fenerbahçeli yöneticiler ceza almam için çaba sarf ettiler. Bu sevk hukuka aykırı.”

AKŞAM SPOR

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rigas karşılaşması öncesi dün basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, F.Bahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalara yanıt vererek Kasımpaşa maçının ardından PFDK'ya sevk edilmesine tepki gösterdi. Buruk'un, maçın dördüncü hakemine "Hocam bu penaltıyı verirsen bir daha burada maç yönetemezsin" dediği iddia edilmişti. Ilıcalı'nın, "G.Saray kollanıyor" minvalindeki açıklamaya karşı konuşan deneyimli hoca, "10 gün önce ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Çok önemli oyuncularımızı Kadıköy'e götürdük ve onlara seyrettirdik.

DİYALOĞUM OLSA KART GÖRÜRDÜM

Atilla Karaoğlan'ın verdiği komik penaltı olmasa belki çok farklı şeyler gösterebilirdik. Acun Ilıcalı ile hala arkadaşız. Fenerbahçe taraftarını kandırmak demeyeyim ama böyle yönlendirmek bana doğru gelmiyor. Televizyon televizyon gezmek için, bu tarz konuşmalar için bana çok erken geliyor. Enteresan şeyler olmaya başladı. Hakemle diyaloğum olsa hakem bana kart gösterirdi. Benim aldığım bilgi daha pazar gününden itibaren Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerin bana ceza aldırmak için çalıştıklarıydı. Tabii ki çok inanmıyorum buna.

HAKEMİ TEHDİT EDENLERİ GÖRDÜK

Benim hakemi tehdit etmiş olmam için hakemle karşı karşıya olmam lazım. Bundan sonra herkesin sahadaki her konuşması, PFDK sevki için potansiyel olarak karşınıza çıkacak. Burada bunu demek istiyorlar, Hakemi tehdit etmem için iletişimim olması gerekiyor. Beni sahadan aldırmak isteyenlere de şunu söyleyeyim. Bizim taraftarımız da var. Bunun takipçisi olacağız. Bu başlıyorsa bunun devam etmesi lazım. Daha önce yapılmadı. Adam dövmeler, hakemi kamera önünde tehdit etmeleri gördük. Hepsinin gereğinin bundan sonra yapılcağını düşünüyorum. TFF'ye bu anlamda güveniyorum" dedi.