Önder Özen, ''Bunlarla olmaz'' dedi ve Galatasaray'daki 3 ayrılığı açıkladı

Ünlü yorumcu Önder Özen, Galatasaray'ın Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı son lig maçının ardından sarı-kırmızılıların z raporunu çıkardı. Sacha Boey, Taylan Antalyalı ve Mustafa Muhammed için ''olmuyor'' diyen Önder Özen, ''Galatasaray mecburen bir sıralama yapacak. Önceliklerini sınıflandıracak. Birinci sırada bence alınması gereken oyuncu ön libero. Oraya alınacak oyuncu diğerlerinin performansını sıçratabilir. Sonra sağ ve sol bek.'' dedi.

Aksam.com.tr

Ünlü yorumcu Önder Özen, Galatasaray'ın başarısızlıklarla sonuçlanan 2021/2022 kadrosunu masaya yatırdı. Sarı-kırmızılılarda gidecek-kalacak isimler hakkında bir değerlendirmede bulunan Önder Özen, Sacha Boey, Taylan Antalyalı ve Mustafa Muhammed'in Galatasaray'a uymadığını öne sürdü.

Kavgada söylenmez! Domenec Torrent'e sert sözler: Çapsız, kompleksli, kibirli...

ÖNDER ÖZEN'DEN BERKAN KUTLU'YA ÖVGÜ

NTV'deki "N Futbol" programında konuşan Önder Özen'in değerlendirmeleri şöyle:

- "Victor Nelsson transferler arasında en iyisi diyebiliriz. Bariz bir hatasını görmedik. Sacha Boey bu takımda olmuyor, Erick Pulgar da olmuyor. Net bir şekilde gördük bugün (dün). Taylan Antalyalı olmuyor, sezonun son 1 ayında Berkan Kutlu'da fiziksel bir sıçrama görüyorum daha kıpır kıpır. Her pozisyonda ataklara katıldı."

Galatasaray'da o isme büyük tepki: Yerine keşke Emre Akbaba olsaydı!

- "Galatasaray seviyesi için zamana ihtiyacı var Mustafa Muhammed'in. Santrafor mutsuzluğu diye bir durum var. Uluslararası transfer yapıp santrafor rotasyonuna girdiyseniz başka, altyapı takviyeli giderseniz başka şeyler konuşulur. Buraya birinci santrafor olmak için geldi. Üzerine bir başka santrafor daha getirildi. İnsanlar sezon sonu bilançoya bakacak, kaç pozisyona girdi kaç tane attı diye. 100 küsür yıllık Galatasaray tarihinde krallarla dolu bir santrafor geçmişi var. Kerem Aktürkoğlu da Bafetimbi Gomis de Mustafa Muhammed'i geçti. 1 sezon için düşük kaldı. Kalırsa mutsuzluğu yaşayacak, kalmak istiyorsa da ya daha iyi olacak ya da kulübeye razı olacak. Halil Dervişoğlu'nun ise kendisine pozisyon hazırlama konusunda sıkıntısı yok ama bazı özellikleriyle kafa karıştırıyor."

Hikmet Karaman'ı yıkan haber! Abdullah Avcı ilk transferini yaptı

ÖNDER ÖZEN'E GÖRE GALATASARAY'IN TRANSFERDE ÖNCELİKLİ BÖLGESİ

- "Galatasaray eğer 'Ben yarışta olacağım, rakabete güçlü gireceğim, kupayı da almaya adayım' diyorsa Mustafa Muhammed'den başka bir forvet almak zorunda bana göre. Ryan Babel, Sofiane Feghouli gidecek, mali yükler düşecek. Galatasaray maaş bütçesinden sekecek olanlarla buraya çok iyi bir santrafor alabilir çok rahat; ama en önce bu oyunda savunma önüne adam lazım Galatasaray'a"

- "Galatasaray mecburen bir sıralama yapacak. Önceliklerini sınıflandıracak. Birinci sırada bence alınması gereken oyuncu ön libero oyuncusu. Oraya alınacak isim diğerlerinin de performansını sıçratabilir. Sonra sağ ve sol bek. Öncelik sağ bek, sol bek idare ediyor Patrick Van Aanholt'la ama sağ bek takımı aşağı çekiyor."

Ne Artem Dzyuba ne Alexander Sörloth! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü hayırlı olsun

"DOMENEC TORRENT BAŞARISIZ OLDU"

- "4-2-3-1 formasyonunda oynayacaksa Galatasaray skor yapabilecek dinamin bir orta saha gerekiyor. Forvet arkası olarak Olimpiu Morutan-Alexandru Cicaldau bir seçenek ama oraya bakmak lazım. Öne de oyuncu gerekiyor sonuç olarak."

Sadio Mane'yi resmen duyurdular! Herkes Bayern Münih'e beklerken büyük sürpriz

- "Torrent sorunlu bir dönemde sorunlu bir kadronun içinde görev kaldı. Böyle dönemlerde kadroyu tamir etmek zordur, ben de tamir ettiğini düşünmüyorum. Torrent bazılarının söylediği gibi futbolu bilmeyen adamlar falan da değil. Bunlar saygın düzgün, futbolu da iyi bilen iyi imkanlar verilirse iyi şeyler yapabilecek bir teknik adamdır. Bence başarılı olamadı, o ışığı da vermedi. Galatasaray'da onunla devam etmeyecektir."

Abdülkadir Ömür, "yeni Valbuena" olacak! Trabzonspor'a çılgın teklif