Önce şampiyonluk sonra adaylık

“FETÖ'cü, hocacı, kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa ‘adayım' diye zaten demiştim. Takım şampiyonluk yolundayken hedeften uzaklaştırılmak isteniyor. Şu an başkana ihtiyaç yok. Kimse adıma konuşmasın. Zamanı geldiğinde açıklama yaparım.”

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, "Önümüzdeki seçimde Sadettin Saran aday olursa yeniden seçime girecek" haberlerinin artması üzerine bir açıklama yaptı. Daha önce Saran'la büyük kavgalar yaşayan Yıldırım, bu söylentileri ne yalanladı ne de doğruladı... İşte Yıldırım'ın ifadeleri: "Son dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili ismimin içerisinde, 'Kesin aday olacak' ifadesiyle kamuoyunda birçok haber ve iddia yer aldığını gözlemlemekteyim.

TAKIM OLUMSUZ ETKİLENMEKTEDİR

Yakın zamanda açıkça belirttiğim gibi, takım şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir. Seçimli olağan genel kurula daha aylar vardır ve yapılan bu konuşmalar yersizdir. Takımımızın şampiyonluğa ihtiyacı vardır ancak camianın gündemi ısrarla şampiyonluktan uzaklaştırılmaktadır.

PLANLAMAM OLURSA BEN SÖYLERİM

Bir soru üzerine ifade ettiğim gibi, "FETÖ'cü, hocacı ya da kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa, da hiç kimse aday olarak çıkmazsa, aday olacağım" şeklinde, kulübümüz adına son derece önemli bir takım prensipler ortaya koymuştum. Ancak F.Bahçe'nin şu an başkanlık derdi yoktur. Benim herhangi bir planlamam olursa, kamuoyu bunu 3. kişilerden değil bizzat şahsım tarafından öğrenecektir. Zamanı geldiğinde açıklamanın benim tarafımdan yapılacağını belirtiyorum."