Önce fenalaştı sonra istifa kararı aldı: Süper Lig'de bir akşama daha Marius Sumudica damgasını vurdu!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 kaybettikleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası yine çok konuşuldu. Rumen teknik adam, maçın bitiş düdüğünün ardından fenalaştı daha sonrasında ise istifa kararı aldı. Sağlık durumu iyi olan tecrübeli teknik adam, istifa kararından da futbolcularının kötü gidişatın durdurulacağına dair söz vermesiyle vazgeçti.

DHA

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, soyunma odasında fenalaştı. Tansiyonu yükseldiği için basın toplantısına katılamayan Rumen teknik adama kulüp doktorları müdahale etti. Tecrübeli çalıştırıcının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısına da Sumudica yerine Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit katıldı.

Kritik maçta kazanan B.B. Erzurumspor! Sumudica...

Rumen teknik adam, karşılaşmanın ardından istifa kararı da aldı. Rizespor'da çıktığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan tecrübeli hoca, Erzurumspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına bu kararı duyurdu.

FUTBOLCULAR SÖZ VERDİ, YÖNETİM DE ARKASINDA

Kötü gidişatın durdurulacağını vurgulayan futbolcuların ısrarı sonrası teknik direktör Sumudica'nın istifa kararından vazgeçtiği ve görevinin başında kalacağı aktarıldı. Kulüp yönetiminin de Sumudica'nın görevine devam etmesini istediği vurgulandı.

Çaykur Rizespor - B.B. Erzurumspor maçının ardından

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza'dan flaş sözler! Mesut Özil ve künefe...

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler peş peşe! Yönetim ve Sergen Yalçın...