Ona da tamam! Joachim Löw çılgınlığı: Fenerbahçe'den bakın ne istedi

Fenerbahçe'de son dakika Joachim Löw gelişmesi... Teknik direktör İsmail Kartal'ın başarılı grafiğine rağmen hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Joachim Löw'den çılgın bir yanıt aldı. Alman çalıştırıcı, 30 milyon euroluk bir bütçe talep ederken, başkan Ali Koç'un UEFA'dan onay çıkarsa Löw ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Joachim Löw'de sona geliniyor... Jorge Jesus ile birlikte sarı-lacivertlilerde gündemin ilk sırasında yer alan Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe'den dudak uçuklatacak bir bütçe istedi. İşte Joachim Löw'de son durum...

Eyvah! Valerien Ismael'in korktuğu başına geldi! Beşiktaş'ta tüm planları alt üst edecek gelişme

JOACHIM LÖW'ÜN TALEBİ TAM 30 MİLYON EURO! EN ÖNEMLİ ENGEL...

Sabah'ın haberine göre tecrübeli hoca, istediği kadroyu kurmak için 30 milyon euro bütçe talep ederken, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması bu konuda Fenerbahçe'nin önündeki en önemli engel olarak görülüyor.

Mesut Özil'den Fenerbahçe yönetimine beklenmedik talep! Taraftarın bam teline dokunacak

UEFA'YLA GÖRÜŞÜLDÜ: ONAY ÇIKARSA JOACHIM LÖW TAMAM

Başkan Ali Koç, hem Löw hem de ekibinin alacağı ücret konusunda anlaşmayı tamamlarken bu konuda taraflar el sıkıştı. Fakat iddialı bir kadro ile sezona başlayıp lig şampiyonluğu hasretini bitirmek isteyen Alman çalıştırıcı, 30 milyon euroluk (475 milyon TL) yeni transfer bütçesi talep ederken yönetim de konuyu UEFA'ya taşıdı. FFP yetkilileri ile görüşüp esneklik isteyen Fenerbahçe cephesi, bütçe için onay alırsa Joachim Löw ile 3 yıllık anlaşmaya imza atacak.

Burak Yılmaz hayırlı olsun! "ABD mi Katar mı" derken yeni takımı kesinleşti