Ömer Erdoğan'ın vazgeçilmezi, Süper Lig devine mi gidiyor? Olay iddia

Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan'ın vazgeçemediği isimlerden olan Adama Traore, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Ömer Erdoğan'la birlikte kariyerinde yeniden çıkışa geçen Adama Traore'nin menajerinin Ceyhun Kazancı'yla görüştüğü ve “Hiçbir zorluk çıkmadan rakam konusunda anlaşırız” dediği öne sürüldü.

Hatayspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adama Traore, sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a önerildi. Teknik direktör Ömer Erdoğan'ın vazgeçilmez isimlerinden olan Adama Traore'nin menajerinin, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile görüştüğü iddia edildi.

Ali Koç'a hayatının şoku! Tüm planlar altüst oldu: Herkes imzaya beklerken yeni takımı...

BEŞİKTAŞ'A ADAMA TRAORE ÖNERİSİ: HİÇBİR ZORLUK ÇIKARMAYIZ

Fotomaç'ın haberine göre Ceyhun Kazancı ile görüşen Adama Traore'nin menajerinin "Hiçbir zorluk çıkmadan rakam konusunda anlaşırız" ifadelerini kullandığı ancak Ceyhun Kazancı'nın şimdilik bu teklifi reddettiği öne sürüldü.

GEDSON VE ATIBA ENGELİ

Gedson Fernandes transferi ve Atiba'nın 1 yıl daha oynamak istemesi, Beşiktaş'ın Adama Traore transferini gereksiz kılıyor.

Merih Demiral için tam 100 milyon euro! İtalya'da yer yerinden oynadı

MONACO 14 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Son haftalarda yaşadığı sakatlıklarla formasından uzak kalan Adama Traore, bu sezon Hatayspor formasıyla ligde çıktığı 17 maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 2015 yılında Monaco'ya 14 milyon euro karşılığında transfer olan Adama Traore kendisinden beklenen seviyeye bir türlü gelememiş ve kariyerinden büyük bir düşüş yaşamıştı. Hatayspor formasıyla tekrar kendine gelmeye başlayan 26 yaşındaki Malili orta sahanın güncel piyasa değeri 4,5 milyon euro.