Ömer Erdoğan: Bu kadar zayıf Trabzonspor'dan en az bir puan almalıydık

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Trabzonspor'un bu kadar zayıf olduğu bir dönemde en az 1 puan almaları gerektiğini söyledi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Trabzonspor'a 1-0 kaybettikleri mücadeleyi değerlendirdi.

Erdoğan, "Bugün maç şansı yanımızda değildi. İlk yarıda bir şut dışında rakibe pozisyon vermedik. Bizim ise 4 tane pozisyonumuz vardı. 20. dakikadan sonra çalıştığımız bütün şeyleri oyuncularımız yaptı. Topu kaleye kadar getirdik ama sonlandırmada sıkıntılarımız vardı. İkinci yarıda maç yine bizim istediğimiz şekildeydi. Biz böyle devam ettiğimiz sürece bizim lehimize olabilirdi. Trabzonspor'a yediğimiz golün asistini de biz yaptık. O dakikaya kadar net pozisyon vermemiştik. Ondan sonra oyuncu değişiklikleri yakaladık. Direkten dönen topumuz var. Trabzonspor'un sayılmayan golü var. Maçın özetini bu şekilde yapabiliriz" dedi.

Ömer Erdoğan ayrıca, "Trabzonspor'u küçümsemiyorum ama bu kadar zayıf bir Trabzonspor'u yakalamışken, hoca yeni gelmiş, eksikleri var.... Bizim en azından bir puanla ayrılmamız gerekiyordu. Bir puana bile üzülecekken puansız ayrılıyoruz. Bizim için üzücü ama lig devam ediyor. Önümüzde kritik Sivasspor maçı var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Yaptığımız hataları, inşallah bundan sonra yapmamaya çalışacağız. Trabzonspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" sözlerini sarf etti.