Olympiakos Beşiktaş özeti izle golleri önemli anları Olympiakos BJK özet

Olympiakos Beşiktaş maç özeti nefes kesti. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında Beşiktaş zorlu Yunanistan deplasmanından avantajlı bir skorla döndü. Olympiakos Beşiktaş maçı 1-1 sonuçlandı. Maçın ilk yarısında Yunan temsilcisi Cambiasso ile öne geçti. İkinci yarıda kalecinin hatasını iyi değerlendiren Aboubakar skoru eşitledi. İşte, Olympiakos Beşiktaş özet dakikaları.

Olympiakos Beşiktaş maç özeti nefes kesti. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında Beşiktaş zorlu Yunanistan deplasmanından avantajlı bir skorla döndü. Olympiakos Beşiktaş maçı 1-1 sonuçlandı. Maçın ilk yarısında Yunan temsilcisi Cambiasso ile öne geçti. İkinci yarıda kalecinin hatasını iyi değerlendiren Aboubakar skoru eşitledi. İşte, Olympiakos Beşiktaş özet dakikaları.

OLYMPİAKOS BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Maçın ilk tehlikeli atağı Olympiakos’tan geldi. 19’da sağ kanatta topla buluşan Elyounoussi çalımlarla ceza sahası yayının içine kadar sokulup yerden bir şut çıkarttı. Etkili olmayan vuruşta Fabri topu zorlanmadan kontrol etti.

25’te Tolgay'ın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Quaresma, iki rakibinden sıyrılıp sağ çaprazda sağ ayağının dışıyla bir şut denedi. Ama isabetli olamadı.

36’da Olympiakos öne geçti. Ani gelişen Olympiakos atağında sağ kanattan yapılan ortada ceza sahasına doğru hareketlenen Cambiasso düzgün bi kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

OLYMPİAKOS BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

49’da sağ kanattan Quaresma'nın ceza sahasına doğru kullandığı köşe vuruşunda Talisca'nın kafa vuruşunda Leali gole izin vermedi.

Beşiktaş ataklarını sıklaştırdı. 50.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde topla buluşan Talisca'nın dönerek yaptığı vuruş direğin hemen yanından dışarıya gitti.

53.dakikada temsilcimiz Beşiktaş eşitliği sağladı. Kaleci Leali'nin hatalı pasıyla topla buluşan Aboubakar, ceza sahası yayı içinden kendisine şut açısı yaratarak sağ ayağının içiyle topu köşeye gönderdi ve skoru eşitledi.

58’de Beşiktaş gole çok yaklaştı. Oğuzhan'ın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Quaresma, kaleciden sıyrılmak isterken kaleci Leali araya girdi. Seken topla buluşan Babel'in vuruşunu savunma çizgiden çıkarttı.

67’de sol kanattan ceza sahasına doğru kullanılan serbest vuruşta savunmadan seken top sağ kanada açıldı. Sağ kanattan yapılan ortada yine savunmadan seken topla bu kez Elyounoussi buluştu ama gelişine vuruşu farklı şekilde dışarıya gitti.

69.dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmadan seken topla buluşan Quaresma'nın arka direğe yaptığı ortada Tosic'in çevirmek istediği topu kaleci kornere çeldi.

87’de sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Babel'in pasıyla topla buluşan Cenk'in vuruşunda kaleci Leali gole izin vermedi.

Maçın son düdüğü geldi. Beşiktaş, Olympiakos ile 1-1 berabere kalarak rövanş öncesi önemli bir avantaj yakaladı.

Olympiakos'un hocası Beşiktaş'ın yıldızına hayran kaldı! 

Atiba'nın maç boyunca ofansif ve defansif görevlerini eksiksiz yerine getirdiğini belirten Vouzas, "Gerçekten böyle bir oyuncuyla çalışmayı çok isterim" dedi.

 
Basın tribününde bulunan Yunanlı gazeteciler de, Atiba'nın mükemmel bir oyuncu olduğunu ve bu nedenle maçın adamı olduğunu söylediler.
 
Maç sonu açıklamaları

Olympiakos Teknik Direktörü Vasilis Vouzas, Beşiktaş'ın attığı gole kadar fırsat bulamadığını ifade ederek "Gol yedikten sonra konsantrasyonumuz bozuldu, güven kaybı yaşadık." dedi.

1-1 berabere biten maçın ardından istemedikleri bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını belirten Vouzas, şunları söyledi:

"Beşiktaş'ın avantajı var ancak..."

"Gerçekten beraberlik istiyor olsaydım 0-0'ı tercih ederdim. Şimdi Beşiktaş'ın avantajı var ancak ikinci karşılaşmada daha stresli olacak. Taraftarı önünde gol atması gerekecek. Daha iyi oynaması gerekecek. Olympiakos, Avrupa'da elit bir takım olduğunu gösterdi. Rövanşta daha iyi oynamaya çalışacağız."