Olimpiyat sporcularına büyük destek

Türkiye İş Bankası, 2024 Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza yol arkadaşlığı yapmak üzere Olimpiyat Komitesi'nin resmi destekçisi oldu.

AKŞAM

Türkiye İş Bankası ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için iş birliğine gitti. Banka, 2024 Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza yol arkadaşlığı yapmak üzere Olimpiyat Komitesi'nin resmi destekçisi oldu.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, "İnanıyorum ki Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile beraber yürüyeceğimiz bu yolculukta hepimizi gururlandıracak, sevindirecek başarılara birlikte imza atacağız. Bu başarılar, sadece skorla veya madalyayla ölçülmeyecek. Çünkü biz gençlerimizin yeniden hayal kurabilmesi, gençlerimize örnek olacak yeni rol modeller yetişmesi için bu anlamlı yola çıkıyoruz. Bu güç birliği sayesinde önümüzde olimpiyat rüzgârının eseceği 3 yıllık güzel bir dönem bizleri bekliyor." dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener de konuşmasında, topluma hizmet etmek ve değer katmak için uzun yıllardır çalışan Komite'nin ve İş Bankası'nın iyi bir güç birliği yarattığını vurguladı.