Olimpiyat ödüllü buz hokeyi sporcusu yuvasına geri döndü

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TDHF)'nin talimatıyla 2021-2022 sezonu ligleri için başvurular yapıldı, takımların heyecanı başladı.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TDHF)'nin talimatıyla 2021-2022 Sezonu ligleri için başvurular yapılırken yeni sezonda sporcular da oynayacakları takımlarla anlaştı.

2018-2019 sezonunda U-18 kadın milli takım forması giyen Sidre Özer ise buz hokeyine başladığı takımı Buz Korsanları Spor Kulübü'ne geri döndü.

Buz hokeyine 2014 yılında Buz Korsanları Spor Kulübü yıldızlar kategorisinde başlayan Sidre Özer 2020-2021 sezonunda yuvasına dönme kararı aldı. 3 sezondur u-18 milli takım forması giyen Sidre, Lozan2020 olimpiyat oyunlarında gösterdiği performansla başarı grafiğini arttıran kadın sporcular arasında. Bronz madalya ile ülkemizi gururlandırarak, yeni sezonda İstanbul Buz Korsanları Spor Kulübü ile anlaştığını duyurdu.

AMACIMIZ DÜNYA GENELİNDE ÜLKEMİZE GURUR YAŞATMAK

Konu ile ilgili konuşan Buz Korsanları Spor Kulübü yöneticisi Umut Çelik, "Bu spor dalını ülkemizde yaygınlaştırmak ve dünya genelinde ülkemize gurur yaşatmak için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Bronz madalya ile ülkemizi gururlandıran Sidre'nin tekrar aramıza dönmesi bizleri de memnun etti." dedi.

BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Sidre Özer ise "Buz hokeyine başladığım takım olan Buz Korsanları Spor Kulübü'ne geri döndüğüm için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılara imza atarak yeni bir sezon geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.