Olimpiu Morutan'dan sitem var! Domenec Torrent'e yüklendi

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan açıklamalarda bulundu. Forma şansı bulamamasına dair konuşan Olimpiu Morutan, teknik direktör Domenec Torrent için, “Ben idmanda aynı şekilde çalışmaya devam ettim belki de daha fazla çalıştım ama hoca öyle bir karar aldı. Sorumlusu o. Ben aynı şekilde çalışmaya devam ediyorum, hiçbir zaman da bırakmadım.” dedi.

AKŞAM / AJANSSPOR

Aslan'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan, Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'ye açıklamalar yaptı. Rumen futbolcu kendisine forma şansı vermeyen teknik direktörü Domenec Torrent'e de sitem etti.

OLIMPIU MORUTAN'DAN TEPKİ

Morutan, "Sadece futbola adadığım bir çocukluk geçirdim. Öyle geçti, ondan da gurur duyuyorum. Hiçbir zaman bir kahraman seçmedim ama beğendiğim futbolcular vardı. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Xavi'yi beğeniyordum. 11 yaşında Danone Kupası'nda tanıdım Gheorghe Hagi'yi. Ve ilk tanıştığımda çok heyecanlıydım. O kupada final maçını oynadık ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçildim; Hagi'nin elinden de en iyi futbolcu kupasını aldım." şeklinde konuştu.

"AVRUPA'YA KONSANTREYDİK"

Genç oyuncu, "Gazetelerde okuyordum Galatasaray ile Bükreş'in benim hakkımda görüştüğünü... Transferden iki gün önce bana gideceğim söylendi. Fatih Terim ve Hagi ile görüşmedim. 90 dakika oynamaya her zaman hazırdım ama Fatih Hoca üzerimdeki baskı artmasın diye bana maçtan maça daha fazla süre verdi. ilk dönemi daha kolay atlatayım diye... Avrupa'ya iyi konsantre oluyorduk. Marsilya, Lazio, Lokomotif ile oynadık. Bütün konsatrasyon oraya yöneliyordu. Herhalde ligde o kadar konsantrasyon olmuyordu. Benim fikrim bu." dedi.

"KALMAYI ARZU EDİYORUM"

Galatasaray'ın başarılı Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan, "Umarım yeni sezona daha iyi başlarız ve şampiyonluğa oynarız. Fatih Hoca gittikten sonra uzun süre oynayamadım. O sorunun cevabını ben de bilmiyorum. İdmanda aynı şekilde çalışmaya devam ettim, belki de daha da fazla çalıştım ama hoca öyle bir karar aldı. Sorumlusu o. Herkesle diyalog kuruyorum. Belki iletişime kapalı görünüyorum ama öyle biri değilim. Sakin biriyim. Galatasaray'da kalıp şampiyonluk kazanmayı arzu ediyorum. Kim istemez, Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü" ifadelerini kullandı.

OLIMPIU MORUTAN'IN KARNESİ

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Morutan, bu sezon 25 kez Sarı-Kırmızılı formayı terletirken, takımına sadece 3 gol ve 3 asistlik katkı yapabildi.