Olimpiu Morutan transferi resmen açıklandı! 2 gün sonra dananın kuyruğu kopacak

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Olimpiu Morutan için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Başarılı hocanın kiralanmasını istediği Olimpiu Morutan için Süper Lig'in yeni takımlarından Ankaragücü devreye girdi. Transferle ilgili resmi açıklama da geldi.

Fatih Terim'in tartışılan transferlerinden Olimpiu Morutan yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak. Okan Buruk'un 2022-23 sezonu planları arasında yer almayan Rumen futbolcuya sürpriz bir talip çıktı. Olimpiu Morutan Süper Lig ekibinin kıskacında.

OLİMPİU MORUTAN GÖZDEN ÇIKARILMIŞTI

Galatasaray'ın sezon başında Fatih Terim'in isteğiyle 4,1 milyon euro karşılığında transfer ettiği Olimpiu Morutan kendisinden bekleneni verememişti. Performansının yanı sıra sosyal açıdan da büyük sıkıntılar yaşayan Rumen futbolcu, Okan Buruk tarafından gözden çıkarıldı.

Beşiktaş'tan Gökhan Töre'nin yerine müthiş transfer! 18 maçta 15 gol

OKAN BURUK'TAN KİRALAYIN RAPORU

Okan Buruk yönetime sunduğu raporda Olimpiu Morutan'ın düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralanmasını istemişti. Rumen futbolcu için resmi olarak harekete geçen ilk kulüp Ankaragücü oldu. Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibinden, Olimpiu Morutan transferine dair resmi açıklama geldi.

Eda Erdem Dündar n'aptın! Türkiye-Japonya maçındaki hareketi olay oldu: Dünyanın gündeminde

ANKARAGÜCÜ'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Olimpiu Morutan için Galatasaray'a kiralama teklifi yaptıklarını duyurdu. Transfer için Cenk Ergün ile telefonda görüştüklerini belirten Faruk Koca, Olimpiu Morutan temaslarının olumlu ilerlediğini duyurdu.

"PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR CEVAP BEKLİYORUZ"

Faruk Koca sözlerini "Galatasaray'dan pazartesi gününe kadar olumlu ya da olumsuz cevap bekliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Anastasios Bakasetas yıkıldı kaldı! Transferi resmen duyurdular: İşte bonservis ve bonuslar