Olimpiu Morutan sürprizi! Yeni takımı Galatasaraylıları şaşırttı

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Olimpiu Morutan için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kiralamaya sıcak baktığı Olimpiu Morutan için Yunan ekibinin devreye girdiği öne sürüldü. İşte detaylar…

Galatasaray'ın 4,1 milyon euro gibi büyük bir yatırım yaptığı Olimpiu Morutan, bekleneni verememiş ve Fatih Terim'in ayrılığı sonrası gözden düşmüştü. Sarı-Kırmızılılar yeni sezon öncesi Olimpiu Morutan'ı kadroda düşünmezken Yunan basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

OLİMPİU MORUTAN PAOK'A

Yunanistan basını, PAOK'un Olimpiu Morutan'la ilgilendiğini yazdı. Habere göre PAOK, Galatasaray'a Rumen oyuncu için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Rakamda anlaşılması halinde Morutan'ın gitmesine engel olunmayacak.

34 MAÇTA 8 GOLE KATKI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 34 maça çıkan Olimpiu Morutan 3 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı.

Öte yandan Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralanan ve yeri Morutan ile doldurulmak istenen Yunus Akgün ise Şimşekler'de yaşadığı çıkış ile adından söz ettirdi. 39 maçta 9 gol atan 21 yaşındaki kanat oyuncusu 17 defa da asist yaptı. Yunus Akgün'ün başarılı performansı, yerine kadroya dahil edilen Morutan'ın tartışılmasına neden oldu.