Olimpiu Morutan Romanya'da ortalığı karıştırdı! Kimse bunu beklemiyordu

Olimpiu Morutan Romanya'da gündemden düşmüyor... Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan ve Çaykur Rizespor karşılaşmasında kadroya da alınmayan Olimpiu Morutan'ın durumu ülkesinde ortalığı karıştırdı. Galatasaray'a geldiği günden beri performansı ile beklentileri karşılamayan Romen orta sahanın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Star Gazetesi

Olimpiu Morutan Romanya'da gündemden düşmüyor. Romanya basını, Galatasaray'daki performansı ile yokları oynayan ve Fatih Terim ayrıldıktan sonra forma şansı bulmakta da zorlanan Morutan'ın gönderileceğini öne sürdü.

OLIMPIU MORUTAN GÖZDEN DÜŞTÜ

Star Gazetesi'nin Romanya basınından aktardığına göre, Domenec Torrent'in Çaykur Rizespor karşılaşmasının kadrosuna da alınmaması ayrılık ihtimalini güçlendirdi. Morutan'ın da forma şansı bulamamaktan mutsuz olduğu ve ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

Domenec Torrent'in Rumen orta sahayı yetersiz bulduğu ve Morutan'ın sezon sonu kiralık olarak gönderileceği ifade edildi.

MORUTAN 7 MİLYON EUROYA MÂL OLDU

Galatasaray, Olimpiu Morutan'ı geçtiğimiz yaz Romanya Ligi ekiplerinden FCSB'den 4.10 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek takıma dahil etmişti. Romanya basınında Rumen oyuncunun Galatasaray'a toplam maliyetinin UEFA Avrupa Ligi'ndeki bonuslarla birlikte yaklaşık 7 milyon euro olduğu belirtildi.

GALATASARAY PERFORMANSI

22 yaşındaki genç oyuncu parçalı formayla 28 müsabakanın16'sında ilk 11'de yer aldı. Morutan, 28 maçta takımına 3 gol ve 5 asistle katkı sağlayabildi.