Olimpiu Morutan açıklaması Galatasaray'ı şok etti! İlk kez duyuruldu, ortalık yıkıldı

Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'nun menajeri Victor Becali, oyuncuları ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Olimpiu Morutan'ın durumunun Cicaldau'ya göre daha belirsiz olduğunu belirten ve iki ismin maaşı konusunda serzenişte bulunan Becali, Domenec Torrent'le ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Menajer ayrıca sezon sonunda Galatasaray'da seçim olacağı bombasını patlattı.

aksam.com.tr

Fatih Terim'in özel isteğiyle transfer edilen Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau gündemden düşmüyor. Özellikle Olimpiu Morutan, Fatih Terim'in ayrılığı sonrası kayıplara karışırken oyuncuları menajeri Victor Becali'den çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Bir garip Vedat Muriqi kararı! Herkes tüm hafta 'nerede?' diye sordu

MORUTAN VE CICALDAU'NUN MENAJERİNDEN OLAY SÖZLER!

Morutan ve Cicaldau'dan bahsederken iki oyuncunun maaşıyla ilgili serzenişte bulunan Victor Becali, Domenec Torrent için de flaş ifadeler kullandı. Öte yandan Becali, Galatasaray'da yaz ayında seçim olacağı bombasını da patlattı!

Ve Erick Pulgar'la ilgili beklenen karar çıktı! Galatasaraylıların gözü bu haberdeydi

"MORUTAN VE CICALDAU TAKIMDA EN İYİ MAAŞI ALAN İSİMLER DEĞİL"

Olimpiu Morutan'la ilgili konuşan menajer Becali, "Türk futbolunu pek bilmeyen bir teknik direktör (Domenec Torrent) getirdiler, kendisini tanımıyorum. Morutan son dönemde birçok sakatlık geçirdi, onun hakkında bir değerlendirme yapamıyorum ama Morutan ve Cicaldau takımda en iyi maaşı alan isimler değiller! Ne olacaklarını tartışmak için henüz erken" ifadelerini kullandı.

Antonio Conte Fenerbahçe'nin kalbini söküyor! Transfer rekoru geliyor

VICTOR BECALI: GALATASARAY'DA YAZIN SEÇİM OLACAK

Cicaldau konusuna da değinen Becali, "Onun için sorun yok. Galatasaray hassas bir dönemden geçiyor. Yazın ne olacağı bilinmiyor. Bir seçim olacak. Bu da başka bir durum" şeklinde konuştu.

Ersun Yanal'ın haklılığı ispatlandı! Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer satışı

MORUTAN VE CICALDAU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Olimpiu Morutan 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Cicaldau ise 32 maça çıkıp 5 gol, 2 asistlik istatistik yakaladı. İki futbolcunun da Galatasaray'la 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

aksam.com.tr

Yılın sürprizi! Beşiktaş'ın illallah ettiği Jeremain Lens'in yeni adresi belli oldu