Olimpiu Morutan Galatasaray'da

AS Romanya'ya konuşan FCSB Kulübü'nün sahibi Gigi Becali, “Galatasaray'la anlaşmaya vardık. Transfer kısa sürede sonuçlanacak” dedi.

AKŞAM

Galatasaray'ın Craiova'dan kadrosuna kattığı Alexandru Cicaldau transferini ilk duyuran isim olan Romanya Profesyonel Futbol Ligi eski Başkanı Dumitru Dragomir, "Bu bir piyango. Morutan çok iyi bir futbolcu. Değeri 7-10 milyon arası. Nereye giderse gitsin, kariyer yapacak. Bu yıl ayrılmazsa, 2 yıl içinde değerini kaybeder" açıklamasında bulundu.

Bu sözlerin üzerine FCSB Kulübü'nün sahibi Gigi Becali, bombayı patlattı. AS Romanya'ya konuşan Becali, transferin bittiğini söyledi. Becali, "Morutan için G.Saray'la anlaştık. Transfer kısa süre içinde sonuçlanacak. Avrupa'dan elendik ve onu satacağım" dedi! 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun G.Saray'a transferi bir anlamda resmi ağızdan doğrulandı.

Becali daha önce yıldız futbolcu için 10 milyon euro istediğini söylemişti. Transferin maddi boyutları önümüzdeki günlerde netleşecek. Morutan, geleceğin en büyük yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Son dönemde yaptığı hamlelerle orta alandaki boşluğu kapatan Sarı-Kırmızılılar'da transfer operasyonu devam edecek.