Ole Gunnar Solskjaer'de yolun sonu! 4-1'lik hezimet bardağı taşırdı

Manchester United yönetimi, 4-1'lik Watford yenilgisinin ardından acil toplantı yaparak teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in durumunu değerlendirdi. Solskjaer ile ayrılık kararı alındı. Premier Lig devi, bugün resmi açıklamayı da yaparak Norveçli teknik adamla yollarını ayırdığını duyurdu. Öte yandan Manchester United yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar takımı Michael Carrick'in çalıştıracağını açıkladı.

Manchester United'da Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi. Kırmızı Şeytanlar'da yönetim, 4-1'lik Watford yenilgisi sonrası acil toplanarak teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in durumunu değerlendirdi. Toplantıdan Norveçli teknik adamla yolların ayrılması kararı çıktı. Premier Lig devi bugün resmi açıklamasını yaparak Ole Gunnar Solskjaer ile vedalaşıldığını duyurdu. Öte yandan Manchester United yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar takımı Michael Carrick'in çalıştıracağını açıkladı.

"KULÜP BİR ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSA KONUŞURUZ"

Solskjaer, Watford maçının ardından "Bu kulüp için ve bu kulüple çalışıyorum. Tabii ki iyi iletişimimiz var. Kulüp bir şey yapmayı düşünüyorsa bunu konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.