Okay Yokuşlu yeni takımını duyurdu, sözleşme detayını ilk kez verdi! Galatasaray...

Okay Yokuşlu yeni takımını duyurdu. Ara transfer döneminde Getafe'ye kiralanan milli futbolcumuz, gelecek sezon da Getafe'de forma giyeceğini belirtti. Okay Yokuşlu'nun adı uzun süredir başta Galatasaray olmak üzere Süper Lig devleriyle anılıyordu.

Okay Yokuşlu kariyer planını yaptı. Ara transfer döneminde Celta Vigo'dan Getafe'ye kiralanan tecrübeli ön libero, gelecek sezon forma giyeceği takımı da duyurdu.

OKAY YOKUŞLU YENİ SEZONDA HANGİ TAKIMDA OLACAĞINI AÇIKLADI

Başta Galatasaray olmak üzere adı Süper Lig devleriyle de anılan Okay Yokuşlu, La Liga'da kalacağını belirtti. Kiralandığı Getafe'de başarılı bir sezon geçiren Okay Yokuşlu, "Gelecek sezon da büyük olasılıkla bu takımın formasını giyeceğim" dedi.

SATIN ALMA OPSİYONU DETAYINI VERDİ

Kendisinin ve ailesinin Getafe'de mutlu olduğunu söyleyen Okay Yokuşlu, takımın kümede kalması halinde yeni sezonda da Getafe forması giyeceğini belirtti. Satın alma opsiyonu olduğunu belirten Okay Yokuşlu, "Onu kulübüm kullanırsa ve kümede kalırsak, burada devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"UYGUN ŞARTLAR OLUŞURSA TÜRKİYE'YE DÖNERİM"

Öte yandan Okay Yokuşlu, "Kariyer planlamanda Türkiye'ye dönmek var mı?" sorusuna, "Kalabildiğim kadar Avrupa'da kalmak istiyorum ama futbol bu. Hiçbir zaman büyük konuşmayı da sevmedim. Futbolda nerenin iyi olacağına inanıyorsam orada olurum. 'Uygun şartlar oluşursa neden olmasın.' diyeyim ama şu an öyle bir düşüncem yok." yanıtını verdi.