Okay Yokuşlu kapış kapış, Emre Mor'u isteyen yok!

Celta Vigo, gözden çıkardığı Emre Mor için teklif beklerken oyuncuya henüz kimsenin ilgi duymaması İspanyol ekibini düşündürüyor. Öte yandan Celta Vigo, Okay Yokuşlu için cazip teklifler almaya devam ediyor.

Büyük umutlarla transfer olduğu Celta Vigo'da bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen milli futbolcu Emre Mor için İspanyol ekibi yeni bir karar verdi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok kulüp mali açıdan zor dönemler yaşarken, Celta Vigo da yeni sezonda maaş bütçesini düşürmek için bazı futbolcularla yollarını ayıracak ancak Emre Mor konusunda İspanyol ekibinin nasıl bir karar alacağı belirsiz.

İspanyol Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre Celta Vigo, Emre Mor'la yeni sezonda yola devam etmeyi düşünmüyor. "Yüksel profilli ancak düşük performanslı" olarak tanımlanan milli futbolcuyla yollarını ayırmak isteyen İspanyol ekibi, buna karşın hiçbir teklif gelmemesi nedeniyle somut adım atmakta zorlanıyor.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Emre Mor'a daha fazla yüksek maaş vermek istemeyen Celta Vigo'nun kısa süre içerisinde 24 yaşındaki hücum oyuncusuna alıcı bulmaya çalışacağı kaydedildi.

GALATASARAY VE OLYMPIAKOS'TA TUTUNAMADI

Celta Vigo'ya transfer olduktan 2 yıl sonra önce Galatasaray sonra da Olympiakos'a transfer olan Emre Mor, beklenen etkiyi yaratamayarak İspanyol ekibine geri döndü.

Geçtiğimiz sezon Celta Vigo'da 13 maçta sadece 623 dakika süre bulabilen hücum oyuncusu, sadece 1 gol attı ve 1 de asist yaptı.

"OKAY'A TEKLİF VAR"

Celta Vigo'da Emre Mor'la ilgili bu gelişmeler yaşanırken, bir diğer milli futbolcu Okay Yokuşlu ise İspanyol ekibini sevindirecek teklifler alıyor.

Kulüp Başkanı Carlos Mouriño, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'da kiralık geçiren 26 yaşındaki milli futbolcuya teklifler geldiğini doğruladı.

Leeds United ve Crystal Palace'ın ilgilendiği iddia edilen Okay hakkında açıklamalar yapan Mouriño "Okay takımdan ayrılmazsa bize büyük güç katacağı kesin ancak gitmesi de bizim açımızdan sorun olmaz. Hangi takıma gideceğini bilmiyorum ama tekliflerden haberdarız. Eğer Okay bu tekliflere ikna olursa ve ve biz de tekliflerden memnun kalırsak, gitmesine engel olmayız" ifadelerini kullandı.

(Hürriyet)