Okay Yokuşlu adım adım Beşiktaş'a! İlk teklif yapıldı

Beşiktaş, Okay Yokuşlu için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ın da ilgilendiği 28 yaşındaki futbolcunun menajeriyle konuştu. Okay Yokuşlu için çok teklif bulunduğu için menajeri Beşiktaş'a isteyecekleri rakamla ilgili net konuşmadı.

AKŞAM

Beşiktaş, Okay Yokuşlu ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Milli futbolcuyla Türkiye'den ilgilenen bir diğer takım da Galatasaray. Siyah-Beyazlılar dün oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve istedikleri ücreti sordu.

OKAY YOKUŞLU'YA ÇOK TEKLİF VAR

Ancak alınan bilgilere göre; oyuncunun menajeri net bir yanıt veremedi. Okay için yurt dışından da birçok kulübün nabız yokladığı öğrenildi. Okay cephesi, kendilerine teklif edilen en yüksek rakama göre yanıt verecek.

GALATASARAY DEVREYE GİRECEK

Bu konudaki ikinci görüşmenin önümüzdeki hafta içinde yapılması bekleniyor. Beşiktaş, Okay için iyi bir yıllık ücret önerisinde bulunursa renklerine katacak. Ancak bu transferde imza parası olması da bekleniyor.

Galatasaray'ın da önümüzdeki günlerde resmi temaslarda bulunması bekleniyor. Geçen sezon La Liga'da 19 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki futbolcu, gol veya asist katkısında bulunamadı. İspanya kariyeri de genel olarak iyi gitmedi. Bu süreçte kiralık gönderildiği dönemler de oldu.

OKAY YOKUŞLU İLE TRABZONSPOR İLGİLENMİYOR

8+3 yabancı kontenjanı sebebiyle tüm takımlar kadrosunda kaliteli yerli oyuncular bulundurmak istiyor. Okay da Türkiye'de tekrar eski günlerine dönebilir. Son dönemde oyuncunun kariyeri düşüşe geçmişti.

2018'de 6 milyon euro karşılığında Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya giden tecrübeli futbolcu, bu süreçte West Brom ve Getafe'ye kiralanmıştı. Mukavelesinin sonunda ise Celta Vigo onunla devam etmek istemediğini belirtti. Okay'ın eski kulübü Trabzonspor ise onunla ilgili girişimde bulunmayacak.