Okan Kocuk için bu kez de umutsuz teklif! Galatasaray zorluyor

Okan Kocuk'u geri getirmek için girişimlerini sürdüren Galatasaray'dan Giresunspor'a yeni teklif. Karadeniz ekibi transfer için para isterken iki ekibin ilk temaslarından sonuç çıkmamıştı. Galatasaray'ın Okan Kocuk için Giresunspor'a bu kez Fatih Öztürk takası teklifi yapacağı öğrenildi.

Skorer

Galatasaray'dan Okan Kocuk için yeni hamle. Giresunspor transfer için sadece para kabul edeceğini Sarı-Kırmızılılara daha önce bildirmiş ve iki ekibin ilk temaslarından sonuç çıkmamıştı. Galatasaray, Karadeniz ekibinin kapısını bu kez takas formülüyle çalacak. Cimbom, Giresunspor'a Fatih Öztürk'ü önerecek.

OKAN KOCUK İÇİN FATİH ÖZTÜRK TAKASI TEKLİFİ

Galatasaray, devre arasında Okan Kocuk'u bırakmak istemeyen Giresunspor'a yeni bir teklif daha hazırladı. Sarı-kırmızılı kurmayların Okan Kocuk'un geri gönderilmesi durumunda GZT Giresunspor'a takasta Fatih Öztürk'ü vermeyi planladıkları ortaya çıktı.

OKAN KOCUK'UN GİRESUNSPOR İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray'dan Karadeniz ekibine sezon başında kiralanan Okan Kocuk, Spor Toto Süper Lig'de 20 maçta forma şansı buldu. 26 yaşındaki file bekçisi bu müsabakaların 6'sında kalesini gole kapatmayı başardı. Öte yandan Okan Kocuk bu süreçte kalesinde 22 gol gördü.

GALATASARAY'LA SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON SONUNDA BİTECEK

GZT Giresunspor'da başarılı bir performans sergileyen Okan Kocuk'un sarı-kırmızılı takım ile olan mukavelesi 2022-2023 sezonu sonunda bitecek. Başarılı eldiven 2019-2020 sezonu başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu.