Okan Buruk'tan Türkiye Kupası'nda rotasyon

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Başakşehir maçında rotasyona gitti.

HABER MERKEZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası'nda RAMS Başakşehir ile oynadıkları maçta rotasyon yaparken, son oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasının 11'ine göre 6 değişiklikle sahaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk hafta maçında Galatasaray evinde RAMS Başakşehir ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yoğun maç temposunda kupada rotasyona gitti ve son oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre 6 değişiklik yaptı. Buruk; Davinson Sanchez, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz ve Victor Osimhen'in yerine Arda Ünyay, Kazımcan Karataş, Gabriel Sara, Gökdeniz Gürpüz, Ahmed Kutucu ve Mauro Icardi'ye görev verdi.

ARDA ÜNYAY İLE GÖKDENİZ GÜRPÜZ, A TAKIMLA İLK KEZ 11'DE BAŞLADI

Galatasaray'da genç futbolcular Arda Ünyay ile Gökdeniz Gürpüz, A takımda ilk kez 11'de görev aldı. Ünyay, bu sezon Süper Lig'de 6, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 1 olmak üzere toplam 7 maçta sonradan oyuna girdi. Gürpüz de sarı-kırmızılılarla daha önce yine Türkiye Kupası'nda 2 kez oynamıştı.