Okan Buruk'tan maça saatler kala sürpriz Nicolo Zaniolo kararı! Bir ilki deneyecek

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük ile oynanacak maça saatler kala Nicolo Zaniolo için kararını verdi. Mauro Icardi'nin sakatlığı sebebiyle oynayamayacağı maçta Okan Buruk, forvette Nicolo Zaniolo'yu tercih edecek.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, bu akşam oynanacak Fatih Karagümrük maçı öncesi Nicolo Zaniolo hakkında kararını verdi. Alanyaspor ile oynanan mücadelenin ikinci yarısına sakatlığı sebebiyle çıkamayan Mauro Icardi'nin, Beşiktaş derbisi öncesi riske edilmeyeceği bildirildi. Buna göre Okan Buruk'un, forvette Nicolo Zaniolo'yu oynayacağı aktarıldı. Bafetimbi Gomis ve Barış Alper Yılmaz ihtimalini de güncel tutan başarılı teknik adam, tercihini İtalyan oyuncudan yana kullanabilir.

OKAN BURUK'TAN NICOLO ZANIOLO SÜRPRİZİ

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 31. hafta maçında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Maçı, beIN Sports 1 yayınlayacak.

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanan Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük karşısından da üç puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Karagümrük, geçen hafta HangiKredi Ümraniyespor'u 4-2 yenerek puanını 40'a yükseltti ve 8. sıraya yükseldi.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Abdulkerim, Adekugbe; Torreira, Oliveira; Rashica, Mertens, Kerem; Zaniolo

Fatih Karagümrük: Batuhan; Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent; Bertolacci, Lawrence; Lobjanidze, Ozdoev, Borini; Mbaye Diagne