Okan Buruk sürprizi! Taraftarlar bir anda heyecana geldi

Okan Buruk'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Başakşehir sonrası herhangi bir takımla anlaşmayan Okan Buruk için Kasımpaşa iddiası ortaya atıldı. Yakın zamanda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Okan Buruk, Acun Ilıcalı ile Hull City maçını takip ederek dikkatleri üzerine çekmişti.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından adı son olarak Galatasaray ile anılan Okan Buruk, saha kenarına geri dönmeye hazırlanıyor. Kendisine gelecek teklifleri bekleyen ve önceliği İstanbul ekipleri olan Okan Buruk için Kasımpaşa iddiası ortaya atıldı ancak başarılı teknik adamın uzun vadeli bir projede görev almak istediği belirtildi. Kasımpaşa'nın yıllardır devamlılık anlamında kötü bir imaj sergilemesi, olası bir temas halinde anlaşmanın önünü tıkıyor.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan depremi! Maç sonrası gerçek ortaya çıktı: Meğer bu yüzden...

ADI 'ÜÇ BÜYÜKLER'LE ANILMIŞTI

Okan Buruk'un adı Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası Fenerbahçe ve geçtiğimiz günlerde Torrent ile art arda gelen olumsuz sonuçların ardından Galatasaray ile anılmıştı.

Galatasaray'a bir darbe de Muhammed bin Selman'dan! Yönetime 'gitmek istiyorum' demişti

ACUN ILICALI İLE TRİBÜNDE HULL CITY MAÇINI TAKİP ETMİŞTİ

Öte yandan Okan Buruk, Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz haftalarda Derby County maçını tribünden takip etmişti.

Fenerbahçe'nin kiralık gönderdiği Muhammed Gümüşkaya'yla ilgili flaş karar

OKAN BURUK'UN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Kariyerinde 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan Okan Buruk, teknik direktörlüğe Elazığspor'da başlamış ardından sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev almıştı.

Bir bu eksikti! Dimitris Pelkas'ın kararı Ali Koç'u şoke etti!