Okan Buruk: Manchester United ile 3 maç yaptık, 2'sini biz kazandık

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi açıklama yaptı. Manchester United galibiyetiyle ilgili de konuşan Buruk, ''Bizim için önemli olan hep kazanmak. Güzel bir anı oldu. Manchester United ile 3 maç yaptık, 2'sini biz kazandık.'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesi konuştu.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Mental olarak güçlüyüz, bu da bizi maçlara daha iyi hazırlıyor. Kazanarak devam etmek, bizi çok fazla motive ediyor. Moralliyiz, tam kadroyuz. Sadece Hakim Ziyech sakat. Başka sıkıntımız yok. Tanguy Ndombele ilk kez 11'de başlayacak. Onun da performansını görmek istiyoruz. Oyuncuları hazırlıyoruz ve yarışıyoruz. Dünkü idman iyi geçti. İnşallah Galatasaray gibi oynayıp, kazanmak istiyoruz." dedi.

Okan Buruk, "İç sahadaki oyunu, deplasmanda da oynamaya çalışıyoruz. Bizim gibi takımlar, rakiplere gol pozisyonu ve fırsat verdiğinde, onları daha çok maçın içine alıyorsunuz. En iyi oyunla maçı bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"MANU'YU 3 MAÇTA 2 KEZ YENDİK!"

Manchester galibiyetiyle ilgili konuşan Buruk, şu ifadeleri kullandı: "Manchester United maçı sadece Galatasaray için değil, Türkiye için de çok önemli. Gruptan çıkmak istiyoruz. Daha önce Başakşehir ile Manchester United'ı yenmiştik, o da Türk futbolu için önemliydi. Bir Türk takımının, Premier Lig takımını orada yenmesi Türk futbolu için değerli. Rekorları hep konuşuyoruz. Bizim için önemli olan hep kazanmak. Güzel bir anı oldu. Manchester United ile 3 maç yaptık, 2'sini biz kazandık."