Okan Buruk maç sonu konuştu! ''Özür diliyoruz''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, ''Üzgünüz. Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz'' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde Rigas Skola karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "Üzgünüz. Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz" dedi.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

"Üzgünüz. Taraftarımızdan ve ülkemizden özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir sonuç oldu."

"Maç öncesi buradan 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyorduk. İki maçı da kazanarak ilerlemeyi hedefliyorduk. Daha çok üretmemiz gerekirdi, daha çok üretmemiz gereken yerler vardı. Bunu oyun içerisinde birkaç kez daha yaşadık. Hem hava topları, hem ikinci toplar, hem de savunmadaki rakibimizi önemsememiz birinci golü yedirdi. Devamında yine savunmada doğru eşleşemedik ve ikinci golü yedik. Değişiklikler yaptık ancak değişikliklerin oyuna etkisi olmadı."

"BU BİZE YAKIŞMADI"

"Bizden beklenti çok yüksek. Bu kadar önemli kadrodan da beklentinin yüksek olması normal. Kendi oyunumuzun altında kaldık. Rakibi daha çok önemsememiz gereken yerler vardı. Bunu yapamadık. Üzgünüz. Özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir sonuç. Rahat kazanacağımız, 2-0'a getireceğimiz maçı, konsantrasyon eksikliğiyle kazanamadık. Bir avantajımız vardı, kazanıp devam etmek istiyorduk. Başaramadık. Rakibi tebrik ediyorum. Oyunları bu, iyi kapanıyorlar. 2 gol atmamıza rağmen bize devamlı cevap verdiler. Bu olmadı. Bu bize yakışmadı."

"NEGATİF ETKİLEDİ"

"Tabii ki bir maç önce 3-0'dan berabere kalmak negatif olarak etkiledi. Bu açık. Yükselen moralinizi aşağı çekebiliyor. O çok başka maçtı, bu çok başka. Gol anlamında, gol yollarında sıkıntı yaşamadık, 2-0'ı bulduk. Korumamız ve artırmamız gerekiyordu. Çok erken 2-1 oldu. İkinci yarı başında 2-2 oldu. Psikolojik olarak aşağı çekti. Bir önceki maçtan da bir hikaye vardı."

"SAHAYA ODAKLANMALARI LAZIM"

"Bu sene çok gol yedik evet, geçen sene az yiyorduk. Burada da tabii ki özellikle bu son iki maça baktığınızda rakibi ve oyunu daha çok önemsemeliyiz. Savunma anlamında da ilk işimiz savunma yapmak. Oyun kuracağız, hücuma katılacağız tabii ki ama en doğru şey savunma oyuncularının iyi olduklarını ve savunmaya odaklanmaları lazım. Kasımpaşa maçında da şunu söyledim."