Okan Buruk maç öncesi konuştu! ''Sakin olmamız gerekiyor''

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, son 16 turu rövanşında Liverpool'a konuk olurken maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk açıklama yaptı. Deneyimli teknik adam, ilk 11 tercihine değindi.

FATİH BURAK YILDIRIM

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, son 16 turu rövanşında Liverpool'a konuk olurken maç öncesinde teknik direktör Okan Buruk açıklama yaptı. Deneyimli teknik adam, ilk 11 tercihine değindi.

Okan Buruk, "Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Grup aşamasında iki yenilgi almış, birini bize karşı almış bir takım. İç sahada oyun anlayışları çok iyi, çok daha iyi hücum eden bir takım. İlk 11'de Gakpo'yu bekliyordum. Wirtz'in de ofansif yönü yüksek ama oyun içinde çok daha gezen bir oyuncu. İlk maça yakın bir oyun bizi bekliyor" dedi.

Deneyimli teknik adam, "Sakin, yürekli olmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz" ifadelerini kullandı.

İlk 11 tercihine değinen Buruk, "Dinamik ve oyunun iki yönünü oynayabilen Sallai gibi bir oyuncu tercih ettik. Sacha Boey ile birlikte savunma yapacak. Sadece maça başlayan 11, maçı bitirmeyecek. Kulübeden opsiyonlarımız yüksek. Turu geçmek istiyorsak hücum anlamında iyi olmalıyız. Hem iyi hücum edeceğiz, hem iyi savunacağız. Sakin olmamız ve yürekli olmamız gerekiyor. Kendimize güvenmeliyiz. Bunları yaparsak, Liverpool kadar şansımız olduğunu düşünüyorum" dedi.