Okan Buruk: Kadro yaparken bazen zorlanıyoruz

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan lider Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

SERHAT AKIN'A GEÇMİŞ OLSUN

"Futbolun içerisinde istemediğimiz olay... Serhat Akın'a, milli oyuncuya yapılan saldırı... Eleştiri, konuşma, birçok şey oluyor ve olacak. Bu tür olayla yorumcuyu susturmak ve ona yapılacak bir şey istemeyiz. Şiddet bir an önce bitmeli. Yapanlar yakalandı ama kimin yaptırdığı ortaya çıkmalı."

"ICARDİ VE OSİMHEN DE BUNU YAPABİLİRLER"

"Son idmanda testler yaptık, bazı oyuncularımızın özellikle 4 maç oynayan oyuncularımızı başlatmadık. Oyun içinde onlara şans verebiliriz. Bizim sistemimiz 4-4-2'ye zaten yakın. Dries Mertens savunmaya yardım ediyor. Mauro Icardi ve Victor Osimhen de bunu yapabilirler. Bütün oyuncularım çok değerli ve özel. Kadro yaparken bazen zorlanıyoruz. Bu zorluklar kadroyu oluşturma nedenimiz. Oyuncularımız istekli. Roland Sallai ilk maçına çıkıyor, Elias Jelert ilk maçına çıkıyor. Moralliyiz, hem oyun ve hem de sonuç olarak iyi gidiyoruz."