Okan Buruk için harekete geçtiler! 'Her türlü hayırlı olsun'

Galatasaray'da bir kez daha Okan Buruk sesleri yükseliyor. Başkanlık seçimi öncesi adayların çalışmayı düşündüğü teknik direktörler ortaya çıkmaya başlarken Galatasaraylı taraftarlar Okan Buruk diye haykırıyor. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada açılan ‘Takımın başına kimin getirilmesini istersiniz?' anketine büyük oranda başarılı teknik direktörün adını verdi.

aksam.com.tr

Galatasaraylıların Okan Buruk ısrarı sürüyor. Nisan ayı sonunda başkanını seçecek olan Galatasaray'da başkan adaylarının takımın başına getirmek istedikleri teknik direktörlerle ilgili haberler basında yer almaya başlarken Sarı-Kırmızılı taraftarlar Okan Buruk'ta ısrar ediyor.

OKAN BURUK İÇİN YENİ FIRSAT

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra aldığı tüm teklifleri reddeden ve bir süredir Galatasaray'a yeşil ışık yakan Okan Buruk, Sarı-Kırmızılıların başına geçmeye dünden razı. Burak Elmas yönetiminden ret yiyen Okan Buruk için başkanlık seçimiyle beraber yeni bir olasılık doğdu.

GALATASARAYLILARIN TERCİHİ OKAN BURUK

Söz konusu fırsatın geri tepilmemesini isteyen Galatasaraylı taraftarlar, göreve Okan Buruk'un getirilmesi için sosyal medyada bir kez daha kampanya başlattı. Sarı-Kırmızılı futbolseverler, 'Takımın başına kimin getirilmesini istersiniz?' şeklindeki ankete büyük oranda Okan Buruk cevabını vererek tarafını belli etti.

BİRİ TARİHİ ŞAMPİYONLUK OLMAK ÜZERE 2 KUPASI VAR

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı. Akhisarspor Belediyespor ile finalde Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan ve kariyerindeki ilk kupasını kazanan Okan Buruk, Başakşehir'le de Süper Lig'de tarihi bir şampiyonluk yaşamıştı.

Galatasaraylı taraftarların Okan Buruk yorumları şöyle:

-Galtier olmazsa Okan Buruk her türlü hayırlı olsun deriz.

-Hala yabancı hoca adı geçiyor. Kim seçilirse seçilsin teknik direktör olarak Okan Buruk getirilmeli.

-(Marcelo Bielsa iddiaları üzerine) Şaka mı bu Okan Buruk varken!

-Kim gelirse gelsin acilen Domenec Torrent'i gönderip Okan Buruk getirilmeli.

-Fatih Terim Sportif A.Ş. Okan Buruk teknik direktör.

-Göreve camianın evladı Okan Buruk getirilmeli.

-Metin Öztürk'e: Okan Buruk'u getir takımın başına başkanım.

-Gelecek başkan yerinde olsam Torrent ile devam ederim. Yeni sezonda 2 ay denersin olmuyorsa Okan Buruk cepte zaten.

-Okan Buruk gelmeli çok acil.

-Okan Buruk artık denenmeli.

-Eşref Hamamcıoğlu'na: Okan Buruk hocayı seçilir seçilmez hemen getirin.