Okan Buruk için harekete geçtiler! 'Bizi ayağa kaldırır' dediler ve yılın sürprizi

Kayserispor'un art arda aldığı yenilgiler sonrası Okan Buruk ismi yeniden gündeme oturdu. Kayserisporlu taraftarlar, takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

aksam.com.tr

Başakşehir sonrası hiçbir takımla anlaşmayan Okan Buruk'un adı, Kayserispor'un üst üste aldığı 4. yenilgi sonrası bir kez daha gündem oldu. Son olarak Fatih Karagümrük'e deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla boyun eğen Kayserispor'da taraftarlar, Okan Buruk'un göreve getirilmesi için sosyal medyada yüzlerce paylaşım yaptı.

SARI-KIRMIZILILAR OKAN BURUK'U İSTİYOR

Süper Lig'in ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan Kayserispor, bir anda tepetaklak oldu. Ligde üst üste Trabzonspor, Alanyaspor, Konyaspor ve Fatih Karagümrük yenilgileri alan Kayserispor'da taraftarların Hikmet Karaman'a karşı sabrı taştı. Sosyal medyada ayaklanan Sarı-Kırmızılılar, göreve Okan Buruk'un getirilmesi için kampanya başlattı.

TÜM ANKETLERDE OKAN BURUK İLK SIRADA ÇIKTI

Kayserispor'da birçok taraftar sayfası 'Takımın başına kimin getirilmesini istersiniz?' şeklinde anket düzenlerken, tüm anketlerde en çok tercih edilen isim Okan Buruk oldu. Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan ve 2020-21 sezonunun devre arasında İstanbul ekibinden ayrılan Okan Buruk, birçok talibi olmasına rağmen hiçbir kulüple anlaşmaya yanaşmadı. Hatırlanacağı üzere Okan Buruk'un adı son olarak Galatasaray'la anılmıştı.

BİRİ LİG ŞAMPİYONLUĞU OLMAK ÜZERE 2 KUPASI VAR

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı. 48 yaşındaki teknik adam, Akhisar Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırırken, Başakşehir'le de Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.