Okan Buruk duyduklarına inanamadı! Metin Öztürk bu kez ağız değiştirdi...

Okan Buruk Galatasaray için gün sayarken Metin Öztürk'ün sözleri karşısında şoka girdi! Daha önce defalarca kez Okan Buruk'u takımın başına getireceğini açıklayan Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün bu defa 'Türk bir teknik direktöre karar verirsek' şeklinde şart koşması dikkat çekti.

Galatasaray'da taraftarlar yeni başkan ve teknik direktörü merak ederken Okan Buruk'la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Başkan adayı Metin Öztürk daha önce birçok kez Okan Buruk'la çalışmak istediğini dile getirirken bu defa 'Türk bir teknik direktöre karar verirsek' diye şart koşması dikkatlerden kaçmadı.

METİN ÖZTÜRK'TEN OKAN BURUK'A BU KEZ ŞARTLI ONAY

Domenec Torrent ile yolları ayırmaları ve Türk bir teknik direktörle çalışmaya karar vermeleri halinde düşündükleri teknik direktörün Okan Buruk olduğunu belirten Metin Öztürk şöyle konuştu:

"İSTİKBAL VADEDECEK BİRİNİ ŞU AN GALATASARAY'A KOYAMAZSINIZ"

"Biz Türk bir teknik direktöre karar verirsek bizim düşündüğümüz teknik direktör Okan Buruk'tur. İleride istikbal vadedecek birini şu an Galatasaray'a koyamazsınız. Galatasaray ham bir meyveyi işleyecek bir yer değil. Galatasaray bir yıldızlar topluluğu. Galatasaray'da ancak şampiyonluğa koşarsınız. Başka hedefiniz olmaz."