Okan Buruk çılgınlığı! Taraftarların ısrarı sonrası sürpriz gelişme

Göztepe taraftarlarının Okan Buruk talebi karşılık bulmadı. Nestor El Maestro ile yolların ayrılmasının ardından Göztepe taraftarı takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi için kampanya başlatmıştı. Başarılı teknik adamla ilgili yüzlerce paylaşım yapılırken Sarı-Kırmızılı yönetim göreve sürpriz bir şekilde Stjepan Tomas'ı getirdi.

Göztepe'de art arda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Nestor El Maestro ile yollar ayrılmıştı. Göztepe'nin Maestro ile vedalaşmasının ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi konusunda sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Okan Buruk hakkında yüzlerce paylaşım yapılırken İzmir ekibinin yönetiminden sürpriz bir karar çıktı.

TARAFTARLARIN OKAN BURUK TALEBİ KARŞILIKSIZ KALDI

Taraftarların Okan Buruk çağrısına kulak asmayan Göztepe yönetimi, teknik direktörlük görevine sürpriz bir şekilde Stjepan Tomas'ı getirdi. Tomas'ın sözleşme süresiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

GÖZTEPE'DE OKAN BURUK'UN YARDIMCILIĞINI YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Stjepan Tomas 2016-2017 sezonunda Okan Buruk'un çalıştırdığı Göztepe'de yardımcı antrenörlük görevini yürütmüştü. 2019-20 sezonu başında Antalyaspor'un başına geçerek teknik direktörlük kariyerine başlayan Tomas, daha önce sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk'un yardımcılığını yapmıştı.