Okan Buruk bombası patlıyor! Karar verildi

Okan Buruk bombası patlıyor! Galatasaray'da seçim heyecanı yaşanırken iki adayın aklındaki teknik direktör de belli oldu. Hem Eşref Hamamcıoğlu hem de Metin Öztürk'ün birinci hedefi Okan Buruk. İşte detaylar...

AKŞAM

Okan Buruk adım adım Galatasaray'a! Sarı-kırmızılı camiada, 30 Nisan'da yeni başkan belirlenecek. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, göreve resmen talip olurken, iki aday da Domenec Torrent'le devam etmeyeceklerini dile getirdi. Ayrıca Fatih Terim'in de kulübe dönmesi gibi bir durum söz konusu değil.

OKAN BURUK'UN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Metin Öztürk, "Yeni Fatih Terim bulacağız", Eşref Hamamcıoğlu da "Sayın Fatih Terim'in fikirlerinden her zaman faydalanmak isteriz" diyerek kibarca tecrübeli teknik adamla çalışmayacaklarını dile getirdi. İki isimin de listesinde birçok hoca adayı bulunuyor.

Ancak her iki kağıtta da ortak olarak bulunan tek isim Okan Buruk. Uzun yıllar Galatasaray'da forma giyen ve önemli başarılar kazanan Buruk, aktif futbolculuk kariyeri sonrasında teknik adamlığa geçiş yapmıştı.

Başakşehir'le lig şampiyonluğunu ilan eden genç çalıştırıcı, bir süredir boşta bulunuyor. Daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da çalışmayı her zaman hayal ettiğini söylemişti.

ÖNCELİKLER ÖNEMLİ OLACAK

Burada öncelikler önemli olacak. 30 Nisan'da seçimi kim kazanırsa kazansın, aklında Okan Buruk olacak. Ancak liste başında farklı isimler bulunur ve önce onlarla görüşmeler yapılırsa, Okan Buruk'un Galatasaray'a gelişi yine rötar yapabilir.

Direkt olarak Okan hocaya gidilmesi halinde herhangi bir sıkıntı çıkmayacak gibi gözüküyor. Burak Elmas'ın da Domenec Torrent öncesi Okan Buruk'u göreve getireceği iddia edilmiş ancak Burak Elmas kararının yabancı hocadan yana kullanmıştı.