Oğulcan Çağlayan'ın akıbeti belli oldu! Galatasaraylı taraftarların beklediği gelişme...

Oğulcan Çağlayan'da dananın kuyruğu kopuyor. Eyüpspor'un ardından Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanan Oğulcan Çağlayan'ın akıbeti belli oluyor. Genç futbolcunun yeni hocayı beklediği ve olumlu bir rapor sunulmadığı takdirde yeniden kiralanması gündemde. Oğulcan Çağlayan için bir diğer ihtimal ise Fatih Terim...

Aksam.com.tr

Eyüpspor ile kiralık sözleşmesi biten ve Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanan Oğulcan Çağlayan'ın akıbeti belli oluyor. Sarı-kırmızılılara geri dönmek için gün sayan Oğulcan Çağlayan için kritik tarih 11 Haziran.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN İÇİN KRİTİK TARİH 11 HAZİRAN

Sezon öncesi kampını Galatasaray'la geçirecek olan 26 yaşındaki futbolcu için kararı yeni teknik direktör verecek. Olumlu bir rapor sunulmadığı takdirde yeniden kiralanması bekleniyor. Fatih Terim sonrası takımdan ayrılan Oğulcan, Terim'in takıma dönmesi halinde ikinci bir şansı hak ettiğine inanıyor. Galatasaray'da seçimin favorisi Dursun Özbek'in hoca adayının ise Fatih Terim olduğu biliniyor.

Sezonun ikinci yarısında kiralandığı Eyüpspor'la 11 maça çıkan Oğulcan 3 gol kaydetti. Oğulcan'ın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 700 bin euro.

Erol Bulut bu kez aynı hataya düşmedi! Antrenmana içkili gelmenin faturasını kesti

Jorge Jesus'u bekleyen tehlike! "Önemli bir konu" dedi ve uyardı

Kendisi gitti, raporu kaldı! İsmail Kartal'dan flaş talep: Miguel Crespo ve Miha Zajc...