Oğulcan Çağlayan hayatının imzasını attı! Fatih Terim ve Arda Turan sürprizi...

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan, Fatih Terim ve Arda Turan'ın şahitliğinde dünyaevine girdi. Peri Ispartalı ile hayatını birleştiren Oğulcan Çağlayan'ın düğününe ünlüler akın etti. İşte Fatih Terim ve Arda Turan'ın başı çektiği düğüden kareler...

aksam.com.tr

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan, Fatih Terim ve Arda Turan'ın nikah şahitliğinde Peri Ispartalı ile evlendi. 26 yaşındaki futbolcuyu takım arkadaşları yalınız bırakmadı. Ünlülerin akın ettiği düğünde futbolcular da düğünden özel fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmedi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'I FATİH TERİM VE ARDA TURAN YALNIZ BIRAKMADI

Fatih Terim, nikah töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

Ben de Haziran ayında evlenmiştim. Ayın 22'sinde 40. yılımızı kutlayacağız. Onun için bunu özellikle söylüyorum. Evlilik cüzdanı değerli bir evrak. Bir defter değil. Aileyi bir arada tutan, aileyi mutlu eden, mutsuz eden çok önemli bir evrak.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR DÜĞÜNE AKIN ETTİ

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra göz önünde olmayan ve Bodrum'a giden Fatih Terim de Arda Turan'la birlikte çiftin nikah şahidi oldu. Tecrübeli hocanın neşeli halleri gözlerden kaçmadı.

Galatasaraylı futbolcular da takım arkadaşının bu özel gününde Oğulcan'ı yalnız bırakmadı. Taylan Antalyalı, Aytaç Kara, Ömer Bayram ve Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan'la birlikte bu pozu verdi.

Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan'la tek çekildiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından, "Mutluluklar canım kardeşim." notuyla paylaştı.