O isimlerden biri de Umut Bozok mu? Kuntz dün ima etmişti

Kasımpaşa'nın Lorient'den 1 yıllığına kiraladığı Umut Bozok, Süper Lig'e damga vurdu. Ligde çıktığı 23 maçta 11 gol, 5 asistlik performans sergileyen Umut Bozok, A Milli Takım'a da göz kırptı. Bu arada Stefan Kuntz dün yaptığı açıklamada mart ayında milli takıma 6 yeni ismi çağırabileceklerini dile getirmişti.

Kasımpaşa'nın kiralık golcüsü Umut Bozok, İstanbul ekibinin son haftalardaki yükselişinde başrol oynarken Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 11 gol, 5 asistlik istatistik yakaladı. Kasımpaşa'nın Umut Bozok'un satın alma opsiyonunu da kullanacağı öğrenildi.

UMUT BOZOK ADIM ADIM A MİLLİ TAKIM'A

Umut Bozok Kasımpaşa'da sergilediği bu üstün performansla A Milli Takım'a da göz kırptı. Süper Lig'de fırtınalar estiren Umut Bozok'un ilerleyen dönemlerde Milli Takım kadrosunda yer alma ihtimalinin de yüksek olduğu vurgulandı. Daha önce U17, U18 ve Ümit Milli Takım'da toplamda 11 maçta görev alan Umut Bozok'un bu sezonki performansı dikkat çekerken, Stefan Kuntz'un da Umut'u yakından takip ettiği belirtildi.

KUNTZ DÜN İMA ETMİŞTİ

Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz dün yaptığı açıklamada mart ayında 6 yeni ismin kadroya dahil edilebileceğini belirtmişti.