O haber Joachim Löw'ün kulağına gidince olanlar oldu! Fenerbahçe şokta! Yeni takımı...

Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den kötü haber geldi. Başkan Ali Koç'un bir süredir temaslarını bizzat sürdürdüğü Joachim Löw için PSG de devreye girdi. Fransız devi yollarını ayırmayı düşündüğü Mauricio Pochettino'nun yerine göreve Joachim Löw'ü getirmek istiyor.

Takvim

Fenerbahçe'de Joachim Löw de elden kaçıyor. Sarı-Lacivertlilerin yeni sezon başında göreve getirmeyi planladığı Joachim Löw'e PSG'nin talip olduğu, Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmayı planlayan Fransız ekibinin teknik direktör olarak Löw'ü düşündüğü iddia edildi.

Ali Koç-Acun Ilıcalı zirvesinden iki transfer çıktı! Fenerbahçe'den Hull City'ye...

PSG İDDİALARI JOACHIM LÖW'ÜN KULAĞINA GİDİNCE...

Bu bilginin Joachim Löw'e de ulaştığı bu sebepten dolayı Alman teknik adamın kafasının karıştığı iddia edildi. Löw'ün PSG'den gelebilecek muhtemel teklifi düşünerek Fenerbahçe'ye henüz cevap vermediği de öne sürülüyor. Bu gelişmeler üzerine şu anda İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Başkan Ali Koç'un yarın Löw ile bir kez daha görüşmek için Almanya'ya geçeceği öğrenildi.

ALİ KOÇ PSG'DEN ÖNCE LÖW'DEN İMZA SÖZÜ ALMAK İSTİYOR

Başkan Ali Koç, PSG iddiaları daha fazla dallanıp budaklanmadan Alman teknik adamdan imza sözü almaya çalışacak. Fenerbahçe yönetimi, şu ana kadar Joachim Löw'ün Fenerbahçe'den talep ettiği tüm istekleri kabul etmişti. Yarın Almanya'da gerçekleşecek görüşmenin son derece kritik olduğu ifade ediliyor.

Büyük sürpriz! Beşiktaş'ın eski hocası Fenerbahçe'nin başına geçiyor

ALİ KOÇ LÖW'ÜN HER TALEBİNİ KABUL ETTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Joachim Löw'ün her türlü talebine olumlu yanıt verdi. Yarın Almanya'da yapılacak görüşme ise kritik bir öneme sahip.