O geliyor! Nemanja Bjelica transferi an meselesi: Fenerbahçe Beko ortalığı yıkacak

Fenerbahçe Beko, eski yıldızı Nemanja Bjelica'yı NBA'den geri döndürmeye kararlı. Bu seneyi Golden State Warrirors ile şampiyon olarak tamamlayan Sırp yıldız ile ilk görüşme gerçekleştirildi. Sarı-lacivertlilerde 2 sezon forma giyen ve 2015 yılında da EuroLeague MVP'si seçilen Nemanja Bjelica geri dönmeye çok yakın.

aksam.com.tr

Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Beko'ya geri dönüyor. Sırp basketbolcu 2013-2015 yılları arasında Fenerbahçe Beko forması giymiş ve oradan da NBA'e transfer olmuştu. NBA macerası son bulan Nemanja Bjelica ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler büyük yol aldı. İşte detaylar...

FENERBAHÇE BEKO'DAN NEMANJA BJELICA HAMLESİ

Jan Vesely ve Nando De Colo gibi yıldızlarını kaybeden Fenerbahçe Beko, Dimitris Itoudis ile yeniden yapılanmaya gitti. Gelecek sezon hem ligde hem de EuroLeague'de şampiyon olmak isteyen Sarı Kanarya Nemanja Bjelica için harekete geçti.

Aksam.com.tr'nin The Home of Glory'den aktardığı habere göre; Fenerbahçe Beko, Nemanja Bjelica'ya 2 yıllık bir kontrat sundu. Sırp yıldıza 2 yıl için toplam da 2.6 Euro önerildi.

NEMANJA BJELICA'NIN NBA MACERASI ŞAMPİYONLUKLA SON BULDU

Fenerbahçe Beko'dan 2015 yılında ayrılarak Minnesota Timverwolves'a transfer olan Sırp basketbolcu 2018-2021'de Sacramento Kings ve 2021-2022 sezonunda da Golden State Warriors forması giydi. Bu sezonu Golden State ile şampiyon olarak tamamlayan 34 yaşındaki basketbolcunun NBA macerası son buldu.

Takımı ile sözleşmesi sona eren Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Beko'nun teklifine sıcak bakabileceği belirtiliyor. Sarı-lacivertli yöneticiler eski yıldızlarını kadroya katmakta da bir hayli istekli.